top of page

Reportatges 

DSCN3120_edited.jpg

El Club Ciclista de Gràcia i la seva gent van molt més enllà de les rutes dels dissabtes. Molts d'ells aprofiten el seu esperit aventurer i les seves ganes de viatjar i organitzen grupetes per anar a les marxes cicloturistes de referència, nacionals i internacionals, o s'escapen amb la bicicleta de vacances cercant nous indrets, de vegades propers, d'altres més llunyans... Que sempre deixen records màgics.

Si voleu coneixer algunes d’aquestes experiències no deixeu de visitar aquest apartat. També us animem a que ens feu arribar els vostres “viatges  o sortides especials”!

Festa del Pedal del 1991.

La festa del pedal és un dels esdeveniments que organitza tradicionalment cada entitat ciclista, tota una celebració d´aquesta diada, dedicada a la bicicleta, on ens troben molts clubs ciclistes, de tota Catalunya.

La festa del pedal, és una festa lúdica que aplega a tota la família ciclista, on es realitzaven tota mena de jocs per grans i petits, és lliuraven, les banderoles, i els guardons del concurs de bicicletes engalanades, algunes molt originals, a part de fer un recorregut pel nucli urbà.

Volem agrair la feina de recopilació i de muntatge, així com la incansable tasca de recordar la memòria del Club que fa en Toni .

Reportatges 

Fotogràfics

Altres Reportatges 

bottom of page