El Club Ciclista de Gràcia i la seva gent van molt més enllà de les rutes dels dissabtes. Molts d'ells aprofiten el seu esperit aventurer i les seves ganes de viatjar i organitzen grupetes per anar a les marxes cicloturistes de referència, nacionals i internacionals, o s'escapen amb la bicicleta de vacances cercant nous indrets, de vegades propers, d'altres més llunyans... Que sempre deixen records màgics.

Si voleu coneixer algunes d’aquestes experiències no deixeu de visitar aquest apartat. També us animem a que ens feu arribar els vostres “viatges  o sortides especials”!

DSC_0196 copia.jpg

ÚLTIM REPORTATGE PUBLICAT

Vídeo historia Ccgràcia

Dise%C3%B1o%20sin%20t%C3%ADtulo%20(18)_e

Tenim un nou document excepcional del Club fet pel Toni Català i muntat pel Pablo Carvajal. Es tracta d'un reportatge sobre la 1a. marxa cicloturista que va organitzar el CCGràcia, al 1985 i que es va seguir fent durant 10 anys més. Amb aquest video quedarà en el record de tothom un dia històric del Club. Volem agrair la feina de recopilació i de muntatge, així com la incansable tasca de recordar la memòria del Club que fa en Toni.