El Club Ciclista de Gràcia i la seva gent van molt més enllà de les rutes dels dissabtes. Molts d'ells aprofiten el seu esperit aventurer i les seves ganes de viatjar i organitzen grupetes per anar a les marxes cicloturistes de referència, nacionals i internacionals, o s'escapen amb la bicicleta de vacances cercant nous indrets, de vegades propers, d'altres més llunyans... Que sempre deixen records màgics.

Si voleu coneixer algunes d’aquestes experiències no deixeu de visitar aquest apartat. També us animem a que ens feu arribar els vostres “viatges  o sortides especials”!

ÚLTIM REPORTATGE PUBLICAT

Vídeo historia Ccgràcia

El nostre soci núm. 1, en Toni Català, ens ha fet arribar aquest vídeo que repassa una part de la història del nostre Club. Concretament podreu veure tot el procés de trasllat de la seu social del local de La Violeta a la seu actual. Van ser unes jornades sentimentalment dures per deixar una seu després de tants anys, però alhora, il·lusionants pel futur en la nova seu. També veureu persones molt estimades del Club que ens han deixat i que van ser cabdals per a la nostra història. Que el gaudiu!

El Regne dels Somnis

Rider: Montse Vilanova Aguilar
imatge: Mario López egea

Barcelona - Vilanova del Meia 1983

Ladahk, Índia, agost 2019

Rider: Cornelis Jacobo

 

©2020 Club Ciclista Gràcia