top of page
2024-03-02_09-38-09_900.jpeg

Acabes d'incorporar-te a un dels clubs ciclistes més antics, no només de Catalunya sinó de tot l'estat espanyol. El nostre Club es va fundar el 1929, així que molt aviat en celebrarem el centenari. Ni els esdeveniments de la història, inclosa una guerra civil, han pogut amb nosaltres!

 

Pel Club han passat tot tipus de ciclistes, des del típic cicloturista fins a persones que han competit en diverses categories i modalitats (juvenils, amateurs, màsters, pista, triatló, etc.); algunes fins i tot van arribar al camp professional.

 

Actualment som un dels clubs ciclistes amb més afiliats/ades de Catalunya, i cada cap de setmana congreguem prop de 200 esportistes a les carreteres.

La columna vertebral de l'activitat ciclista del Club és el denominat Campionat d'Excursionisme, que organitzem de març a novembre i que consisteix en sortides programades cada dissabte al matí, amb itineraris diferents i adaptats per a cada grup. Qui guanya el citat Campionat és el/la ciclista que ha acudit a més sortides i les ha completat.

Consells i informacions del club

Estatus 

CcGràcia

Junta Directa

Reglament d'excursionisme!

Capitans d'excursionisme

Carta de benvinguda

al club!

Actes de les assemblees

Carta de bienvenida

al club!

Protocol davant les violències sexuals

Tal com vam informar en l'assemblea celebrada el passat diumenge 21/01/2023, la comissió d'igualtat i cures del club ha elaborat el Protocol per a la prevenció, la detecció i l'acció davant les violències sexuals, amb l'assesorament de l'Institut Barcelona Esports i de l'Ajuntament de Barcelona. El protocol va ser aprovat en la darrera Junta Directiva, creant la figura de referents de protocol i que són Joan Manel del Llano, Luis Andres (Piernas), Maria Cacharro i Ariadna Cotén i us l'enviem adjunt en català i castellà.

Evolucio del socis

socis.png
socis1.png
bottom of page