top of page

En el marc de la Festa Major de Gràcia, aquest dimarts 15 d'agost s'ha celebrat la Pedalada Popular organitzada pel club. Hi han participat més de 60 persones entre les quals hi havia famílies, mainada, veïns i veïnes i una nombrosa representació de membres del club,
que han recorregut tranquil·lament els principals carrers del barri. La pedalada ha començat a Travessera de Gràcia amb passeig de Sant Joan i ha acabat a la plaça de la Vila, en una ruta accessible i apte per a tothom.

Un any més el Club ha col·laborat en les activitats de la Festa Major amb una jornada festiva i reivindicativa on no ha faltat el bon ambient i bona companyia i volem agrair a tots els participants per haver-ho fet possible.

Tenim un nou document excepcional del Club fet pel Toni Català i muntat pel Pablo Carvajal. Es tracta d'un reportatge sobre la 1a. marxa cicloturista que va organitzar el CCGràcia, al 1985 i que es va seguir fent durant 10 anys més. Amb aquest video quedarà en el record de tothom un dia històric del Club

En Toni Català, ens ha fet arribar aquest vídeo que repassa una part de la història del nostre Club. Concretament podreu veure tot el procés de trasllat de la seu social del local de La Violeta a la seu actual. Van ser unes jornades sentimentalment dures per deixar una seu després de tants anys, però alhora, il·lusionants pel futur en la nova seu. També veureu persones molt estimades del Club que ens han deixat i que van ser cabdals per a la nostra història. Que el gaudiu!

Tenim un nou document excepcional del Club fet pel Toni Català i muntat pel Pablo Carvajal. Es tracta d'un reportatge sobre la Festa del Pedal 1991. La festa del pedal és un dels esdeveniments que organitza tradicionalment cada entitat ciclista, tota una celebració d´aquesta diada, dedicada a la bicicleta, on ens troben molts clubs ciclistes, de tota Catalunya.

Ripollès - Garrotxa 2017

Ciclocros LLuçanes 2017

Rat Penat

Bages-Solsonès

Aiguaviva 

Alt empordà-cap de creus

Tour 2010 Pailheres Ax 3 Domaine

Banyoles i Garrotza 2012 

Prepirineu 2012

Crono Santa Creu d'Olorda 2009

 Inici Temporada 2011

Crono Santa Creu d'Olorda 2010

Girona 2019

Empordà 2018

Pont de Vilomara 2019

Sau-Guilleries 

Sùper B 2019

Collfred 2014

bottom of page