top of page

Volta a Catalunya




Diumenge passat, 24 de març, un grup de socis i sòcies vam poder visitar les interioritats de l'organització de la Volta a Catalunya.


Gràcies al nostre soci, en Neal Shanahan, vam poder conèixer com funcionen els vehicles que van en la caravana ciclista i tota la tecnologia de la qual disposen perquè tot transcorri amb la màxima seguretat.



A continuació, ens vam dirigir als autocars de l'equip Bahrein Victorius on vam estar departintamb el seu Director Tècnic, en Xavi Florencio, que ens va comentar com va veure la Volta i les perspectives per l'equip per aquesta temporada. També vam aprofitar per lliurar-li un maillot del club



Després de veure la sortida neutralitzada de l'etapa, ens vam dirigir als autocars de l'equip Movistar, on vam poder visitar l'autocar on hi ha el taller mecànic i la cuina i posteriorment vam entrar a l'autocar dels corredors, que és el seu espai privat on descansen, es preparen, es dutxen i canvien i fan les xerrades prèvies a les curses.


Volem agrair a tothom que ha fet possible aquesta visita tan interessant i per l'oportunitat que hem tingut d'apropar-nos a aquesta faceta del ciclisme que queda lluny del que mostren les càmeres de les grans curses.


Fotos CCgràcia VB

42 visualizaciones0 comentarios

Entradas recientes

Ver todo
bottom of page