top of page

Volta a Catalunya
Diumenge passat, 24 de març, un grup de socis i sòcies vam poder visitar les interioritats de l'organització de la Volta a Catalunya.


Gràcies al nostre soci, en Neal Shanahan, vam poder conèixer com funcionen els vehicles que van en la caravana ciclista i tota la tecnologia de la qual disposen perquè tot transcorri amb la màxima seguretat.A continuació, ens vam dirigir als autocars de l'equip Bahrein Victorius on vam estar departintamb el seu Director Tècnic, en Xavi Florencio, que ens va comentar com va veure la Volta i les perspectives per l'equip per aquesta temporada. També vam aprofitar per lliurar-li un maillot del clubDesprés de veure la sortida neutralitzada de l'etapa, ens vam dirigir als autocars de l'equip Movistar, on vam poder visitar l'autocar on hi ha el taller mecànic i la cuina i posteriorment vam entrar a l'autocar dels corredors, que és el seu espai privat on descansen, es preparen, es dutxen i canvien i fan les xerrades prèvies a les curses.


Volem agrair a tothom que ha fet possible aquesta visita tan interessant i per l'oportunitat que hem tingut d'apropar-nos a aquesta faceta del ciclisme que queda lluny del que mostren les càmeres de les grans curses.


Fotos CCgràcia VB

41 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

コメント

5つ星のうち0と評価されています。
まだ評価がありません

評価を追加
bottom of page