top of page

17 de diciembre de 2022, 8:58:55

Llicències per a la temporada 2023


Així mateix t'informem que ja es poden demanar les llicències per a la temporada 2023. El preu és de:


Llicències 2023 (NO COMPETITIVES)

105 € per a la llicència catalana.

120 € per a la llicència UCI .


Llicències 2023 (COMPETITIVES) És obligatori la presentació d'un Certificat Mèdic d'Aptitud Esportiva


S23 M/F (**)( 2001 - 2004 19 a 22 anys) 110€

Elits M/F (**) (1948 - 2000 23 a 75anys) 120€

Màsters 30-40-50-60 M/F (**) (1948 - 1993 30 a 75anys) 120€


Targeta bici (Preu a determinar)


Totes es poden demanar a partir d'ara excepte la targeta bici, que es pot demanar, però es tramitarà a partir del dia 1 de gener. Perquè el club faci el tràmit l'agrairem que omplis aquest formulari i, en acabar, fes un ingrés al compte del club, que trobaràs a sota, o fes el pagament en efectiu a la seu social. Recorda que la domiciliació bancària és només per la quota, no per les llicències, que s'han de pagar en efectiu o via transferència.


Compte del Club: ES92 0049 0329 7125 1219 7313


Formulari llicències 2023


Aquest any el procés de tràmit de les llicències segueix essent digital, via l'APP de la Federació Catalana de Ciclisme, que trobaràs a sota, i també tens l'opció de demanar en el formulari un comprovant en PDF, que t'enviarem per correu electrònic. Pels socis/es que tramiten la llicència UCI cal enviar una foto, però no cal que l'enviïs de nou si vols que surti la mateixa foto que tenies l'any passat.

Descàrrega de l'APP de la FCC:


Android


AppleNova edició del Butlletí semestral del Club, el Butlletí 134

26 de septiembre de 2022, 15:46:01

Nova edició del Butlletí semestral del Club, el Butlletí 134, que  esperem que us agradi i aprofitem per animar-vos a col•laborar en les  futures edicions. En uns dies podreu trobar exemplars en paper a la seu  social i per rebre o deixar de rebre l'exemplar en paper al vostre  domicili ens podeu enviar un correu a ccgracia@ccgracia.org.


Butlletí 134

Us comuniquem que fins al proper dia 25 de setembre està oberta  la botiga virtual per tal de realitzar la comanda

4 de septiembre de 2022, 15:52:58

Us comuniquem que fins al proper dia 25 de setembre està oberta  la botiga virtual per tal de realitzar la comanda de roba d'hivern i també d'estiu del Club Ciclista Gràcia.


Botiga virtual


Al Club tornem a tenir mostres de roba per provar la talla. Us recomanem que si teniu dubtes a l'hora d'escollir-la, passeu per al club els divendres 2 , 9 i 23 de setembre de 18 a 20 hores, on podreu emprovar-vos la roba i comprovar quina és la vostra talla. A la Botiga virtual també trobareu la guia de talles de la roba.

El termini perquè realitzeu les vostres comandes serà fins al diumenge 25 de setembre. La roba encarregada està previst que arribi a mitjans de novembre, tot i que la data pot variar. Us avisarem per mail quan estigui llesta.

Un cop feta la vostra comanda rebreu un correu electrònic amb les dades bancàries per a fer la transferència o bé podeu fer el pagament presencial al mateix Club. La petició no es confirmarà fins que no s'efectuï el pagament.

Recordeu que el club ha canviat de local, i ara som al carrer Berga 23. Ja tenim la seu oberta amb normalitat, els divendres de 18 a 20 hores.

Concentració i Manifestació de TOT el Col·lectiu Ciclista a Rubí el 3 de Setembre

30 de agosto de 2022, 15:42:15

Estimats Sòcies/Socis:

No ens ve de nou que la situació viària que vivim els darrers temps està comportant nombrosos accidents on hi ha implicats ciclistes. Alguns d'aquests incidents tenen conseqüències nefastes com la del darrer diumenge 21 d'agost a Castellbisbal a on dos companys del Club Ciclista Rubí van perdre la vida. Avui dia ja són 6 els morts a les carreteres catalanes durant aquest any 2022 a més de nombrosos ferits.

Sortim en bicicleta per gaudir de l'esport que ens agrada, però volem tornar a casa sans i estalvis. Hauríem d'afegir que inclús volem fer-ho sense ensurts destacables provocats pels conductors de vehicles i motocicletes, però, malauradament, és una cosa que no acostuma a passar.

Per aquest motiu com a Club, des de la Junta proposem prendre alguna acció al respecte. Potser no servirà de molta cosa, però està clar que si no ho fem, mai ho sabrem i no es podran plantejar canvis i mesures per prevenir i reduir la sinistralitat.

És per això que us plantegem un seguit d'accions que us volem compartir i que us volem suggerir que us adheriu en la mesura que creieu convenient.

·  Primer de tot agrair els nostres companys/es que van poder assistir a l'acte de solidaritat amb el convocat pel Club Ciclista Cubelles el passat diumenge dia 28 a les carreteres del Garraf.

·  Segon, us volem proposar que ens unim a l'acte que promou la Federació Catalana de Ciclisme pel proper dissabte 3 de setembre a Rubí (passeig del Ferrocarril) a les 10 h. Es proposa fer una concentració que sigui massiva per tal de conscienciar i demanar la necessitat de mesures contundents de prevenció i també de condemna per als responsables d'aquests accidents.

·  Tercer, des de la junta considerem que cal plantejar una seria de línies de treball que tinguin continuïtat en el temps en col·laboració amb la mateixa Federació i la resta de Clubs catalans. Aquest punt l'hem de madurar com a junta i fer-vos arribar un Pla d'accions possibles durant els mesos vinents.

En relació al segon punt us proposem als que estigueu interessats que ens trobem el dissabte a les 8:15 hores als Jardinets de Gràcia per dirigir-nos al punt de trobada a Rubí per a arribar al voltant de les 10 hores. Ho faríem agrupats i segons els/les que siguem hi podem anar per un o dos itineraris, a escollir: un, direcció Molins de Rei i El Papiol i l'altre pujant a Vallvidrera i baixar cap a Sant Cugat.

Així mateix, us proposem una ruta llarga i una curta per continuar la sortida a partir de Rubí, amb el benentés que és una proposta i que cadascú i cada grup pot organitzar-se lliurement:


Rubí curta: https://ridewithgps.com/routes/40764750
Rubí llarga: https://ridewithgps.com/routes/40764638

Quedem a la vostra disposició per qualsevol dubte,

La Junta Directiva

13 de junio de 2022, 18:36:28

Us informem que el local social romandrà tancat durant el mes de juliol i també durant el mes d'agost, com ja és habitual. Si encara heu de recollir roba de la darrera comanda o durant aquest temps heu de fer qualsevol gestió al club, si us plau, escriviu-nos al correu ccgracia@ccgracia.org i cercarem una hora i lloc per quedar.

12 de abril de 2022, 10:14:12

El  club posa a disposició dels socis/es la biblioteca de ciclisme que  tenim a la seu social. Trobareu tots els llibres disponibles en aquest  enllaç:


                                                        Biblioteca


Podeu  fer la reserva dels llibres que us interessin on-line o podeu passar  pel club i recollir el llibre que vulgueu llegir. En principi, la durada  del préstec serà d'un mes, tot i que es podrà prorrogar.
Esperem que gaudiu d'aquesta nova iniciativa i us animem a ajudar a ampliar la biblioteca amb més donacions.

7 de marzo de 2022, 19:51:02

Per a molts de nosaltres, motivar-nos i fer sols "rodet" pot ser un desafiament encara major que la pròpia ruta del dissabte. Per això, hem pensat tornar a fer aquesta secció de ciclisme virtual , i afrontar el desafiament d'entrenar i posar-se en forma online, oferint una sèrie de rutes d'entrenament en grup perquè sigui més fàcil entrenar.

L'objectiu de les sessions és ajudar-te a passar una bona estona amb els companys del club. Hem creat en aquesta plataforma, sessions com a esdeveniments en grup, repartides en diferents franges horàries


Com unir-se a les sortides virtuals "meetup zwift" del Club? .

Busca "Find Zwifters" al GERARD CARRASCO i afegeix-lo com a amic. Una vegada afegit, GERARD CARRASCO  et convidaré a formar part del club virtual del Gràcia i tindreu que aceptar. Des de club es crearan les convocatòries .És molt important que no arribis tard.


Quan es faran les sortides virtuals?

Cada dimarts i dijous a les 19.00h estarem entrenant a Zwift entre 45 i 65 minuts. Amb alguns dies concrets de més temps. Anirem publicant setmanalment les activitats.

El calendari d'activitats s'iniciarà el primer dimarts de març fins al últim dijous de novembre.


Calendari de les sortidesLlicències per a la temporada 2022

12 de febrero de 2022, 19:32:21

Llicències per a la temporada 2022


Així mateix t’informem que ja es poden demanar les llicències per a la temporada 2022. El preu és de:

105 € per a la llicència catalana.

120 € per a la llicència UCI .

30€ de la targeta bici.


 Perquè el club faci el tràmit l’agrairem que omplis aquest formulari i, en acabar, fes un ingrés al compte del club, que trobaràs a sota, o fes el pagament en efectiu a la seu social. 


Recorda que la domiciliació bancària és només per la quota, no per les llicències, que s'han de pagar en efectiu o via transferència.


Compte del Club: ES92 0049 0329 7125 1219 7313


Formulari llicències 2022


Aquest any el procés de tràmit de les llicències segueix essent digital, via l'APP de la Federació Catalana de Ciclisme, que trobaràs a sota, i també tens l’opció de demanar en el formulari un comprovant en PDF, que t’enviarem per correu electrònic. Pels socis/es que tramiten la llicència UCI cal enviar una foto, però no cal que l’enviïs de nou si vols que surti la mateixa foto que tenies l'any passat.


Descàrrega de l'APP de la FCC:


Android


Apple

Ronde van Osonen amb Cyclocat

24 de enero de 2022, 17:50:12

Organitza CycloCat 


Benvinguts a Flandes!

Ronde van… Osonen!

Bé, quasi, només en Robert de @restaurant_oller es flamenc, però tant se val.

El que realment importa es que el proper dissabte 12 de febrer gaudiu del recorregut curt de 40km o del llarg de 100km que comencen i acaben al restaurant Oller, a Sant Martí de Centelles. Bon ambient, música, ampla Terrassa per a estar tots ben ventilats i amb distàncies de seguretat.

Les inscripcions tanquen el diumenge 6 de febrer. (Text CycloCat )


Tracks:


https://cyclocat.cat/ca/2022/02/03/ronde-van-osonen-2022/Aquesta sortida requereix inscripció, ja que és una pedalada organitzada. Inscripcions a:

2a Ronde van Osonen - 40qm

www.ciclisme.cat/cursa/btt/2a-ronde-van-osonen-40qm

2a Ronde van Osonen - 100qm

www.ciclisme.cat/cursa/btt/2a-ronde-van-osonen-100qm

Diumenge 23 de Gener assemblea de socis/es 2022

22 de enero de 2022, 16:32:12

Us recordem que aquest diumenge 23 de gener, a les 10.30 h en primera convocatòria i a les 10.45 h en segona convocatòria, se celebrarà l'Assemblea Ordinària de Socis i Sòcies a la sala d'actes de La Violeta (C/ Maspons, 6).


Per assistir a l’assemblea us preguem que feu la reserva prèvia en l’enllaç de sota, per les restriccions per la pandèmia de Covid-19,


Reserva assemblea


 i si us hi voleu connectar en línia, us enviem l’enllaç de l’assemblea, on podreu escoltar i participar en els torns oberts de paraula .


Streaming assembleaUs hi esperem, sigui presencialment o en línia, ja que és important que tothom digui la seva en aquestes trobades i que prenem les decisions que afecten el Club de la forma més consensuada i amb la màxima participació.


Salutacions i fins diumenge,
La Junta Directiva

Diumenge 23 de Gener assemblea de socis/es 2022

16 de enero de 2022, 16:13:42

El proper diumenge 23 de gener, a les 10.30 h en primera convocatòria i a les 10.45 h en segona convocatòria, se celebrarà l'Assemblea Ordinària de Socis i Sòcies a la sala d'actes de La Violeta (C/ Maspons, 6).
Actualment i a causa de restriccions de capacitat per la Covid-19, a la sala d'actes hi ha un aforament del 70% i, per tant, per a assistir a l'assemblea us recomanem que feu la reserva prèvia en aquest enllaç:


Reserva Assemblea


Per les restriccions de la pandèmia, no es podran fer els pagaments de quota a l'entrada, com es feia habitualment, per la qual cosa us recomanem que passeu pel club o que feu una transferència al compte habitual. Tampoc serà possible fer el tradicional aperitiu en acabar l'assemblea, ja que la Junta creu que les circumstàncies sanitàries no ho permeten.


Ordre del dia de l'Assemblea


1. Salutació als assistents
2. Lectura i aprovació de l'acta anterior
3. Activitat de la Junta i del Club durant l'any 2021
5. Aprovació de l'estat de comptes i presentació del pressupost 2022
6. Evolució de socis i sòcies
7. Activitats esportives i sortides per l'any 2022
8. Propostes i informacions de la Junta Directiva
8. Precs i preguntes
9. Lliurament de plaques 25 anys al Club


Fotografies de marxes, sortides o pedalades


També us volem demanar que si teniu fotografies de marxes, sortides o pedalades que hàgiu fet durant l'any 2021, ens les feu arribar al correu ccgracia@ccgracia.org durant aquesta setmana, per tal de complementar les activitats esportives fetes enguany.


Salutacions i fins diumenge,
La Junta Directiva

25 de septiembre de 2021, 17:23:52

Tenim un nou document excepcional del Club fet pel Toni Català i muntat pel Pablo Carvajal. Es tracta d'un reportatge sobre la Festa del Pedal 1991.

La festa del pedal és un dels esdeveniments que organitza tradicionalment cada entitat ciclista, tota una celebració d´aquesta diada, dedicada a la bicicleta, on ens troben molts clubs ciclistes, de tota Catalunya.

La festa del pedal, és una festa lúdica que aplega a tota la família ciclista, on es realitzaven tota mena de jocs per grans i petits, és lliuraven, les banderoles, i els guardons del concurs de bicicletes engalanades, algunes molt originals, a part de fer un recorregut pel nucli urbà.

Volem agrair la feina de recopilació i de muntatge, així com la incansable tasca de recordar la memòria del Club que fa en Toni .

Podeu veure el vídeo a :


https://www.ccgracia.org/reportatges


https://youtu.be/k3Tzi9zpx18

bottom of page