13 de junio de 2022 18:36:28

Us informem que el local social romandrà tancat durant el mes de juliol i també durant el mes d'agost, com ja és habitual. Si encara heu de recollir roba de la darrera comanda o durant aquest temps heu de fer qualsevol gestió al club, si us plau, escriviu-nos al correu ccgracia@ccgracia.org i cercarem una hora i lloc per quedar.

12 de abril de 2022 10:14:12

El  club posa a disposició dels socis/es la biblioteca de ciclisme que  tenim a la seu social. Trobareu tots els llibres disponibles en aquest  enllaç:


                                                        Biblioteca


Podeu  fer la reserva dels llibres que us interessin on-line o podeu passar  pel club i recollir el llibre que vulgueu llegir. En principi, la durada  del préstec serà d'un mes, tot i que es podrà prorrogar.
Esperem que gaudiu d'aquesta nova iniciativa i us animem a ajudar a ampliar la biblioteca amb més donacions.

7 de marzo de 2022 19:51:02

Per a molts de nosaltres, motivar-nos i fer sols "rodet" pot ser un desafiament encara major que la pròpia ruta del dissabte. Per això, hem pensat tornar a fer aquesta secció de ciclisme virtual , i afrontar el desafiament d'entrenar i posar-se en forma online, oferint una sèrie de rutes d'entrenament en grup perquè sigui més fàcil entrenar.

L'objectiu de les sessions és ajudar-te a passar una bona estona amb els companys del club. Hem creat en aquesta plataforma, sessions com a esdeveniments en grup, repartides en diferents franges horàries


Com unir-se a les sortides virtuals "meetup zwift" del Club? .

Busca "Find Zwifters" al GERARD CARRASCO i afegeix-lo com a amic. Una vegada afegit, GERARD CARRASCO  et convidaré a formar part del club virtual del Gràcia i tindreu que aceptar. Des de club es crearan les convocatòries .És molt important que no arribis tard.


Quan es faran les sortides virtuals?

Cada dimarts i dijous a les 19.00h estarem entrenant a Zwift entre 45 i 65 minuts. Amb alguns dies concrets de més temps. Anirem publicant setmanalment les activitats.

El calendari d'activitats s'iniciarà el primer dimarts de març fins al últim dijous de novembre.


Calendari de les sortidesLlicències per a la temporada 2022

12 de febrero de 2022 19:32:21

Llicències per a la temporada 2022


Així mateix t’informem que ja es poden demanar les llicències per a la temporada 2022. El preu és de:

105 € per a la llicència catalana.

120 € per a la llicència UCI .

30€ de la targeta bici.


 Perquè el club faci el tràmit l’agrairem que omplis aquest formulari i, en acabar, fes un ingrés al compte del club, que trobaràs a sota, o fes el pagament en efectiu a la seu social. 


Recorda que la domiciliació bancària és només per la quota, no per les llicències, que s'han de pagar en efectiu o via transferència.


Compte del Club: ES92 0049 0329 7125 1219 7313


Formulari llicències 2022


Aquest any el procés de tràmit de les llicències segueix essent digital, via l'APP de la Federació Catalana de Ciclisme, que trobaràs a sota, i també tens l’opció de demanar en el formulari un comprovant en PDF, que t’enviarem per correu electrònic. Pels socis/es que tramiten la llicència UCI cal enviar una foto, però no cal que l’enviïs de nou si vols que surti la mateixa foto que tenies l'any passat.


Descàrrega de l'APP de la FCC:


Android


Apple

Ronde van Osonen amb Cyclocat

24 de enero de 2022 17:50:12

Organitza CycloCat 


Benvinguts a Flandes!

Ronde van… Osonen!

Bé, quasi, només en Robert de @restaurant_oller es flamenc, però tant se val.

El que realment importa es que el proper dissabte 12 de febrer gaudiu del recorregut curt de 40km o del llarg de 100km que comencen i acaben al restaurant Oller, a Sant Martí de Centelles. Bon ambient, música, ampla Terrassa per a estar tots ben ventilats i amb distàncies de seguretat.

Les inscripcions tanquen el diumenge 6 de febrer. (Text CycloCat )


Tracks:


https://cyclocat.cat/ca/2022/02/03/ronde-van-osonen-2022/Aquesta sortida requereix inscripció, ja que és una pedalada organitzada. Inscripcions a:

2a Ronde van Osonen - 40qm

www.ciclisme.cat/cursa/btt/2a-ronde-van-osonen-40qm

2a Ronde van Osonen - 100qm

www.ciclisme.cat/cursa/btt/2a-ronde-van-osonen-100qm

Diumenge 23 de Gener assemblea de socis/es 2022

22 de enero de 2022 16:32:12

Us recordem que aquest diumenge 23 de gener, a les 10.30 h en primera convocatòria i a les 10.45 h en segona convocatòria, se celebrarà l'Assemblea Ordinària de Socis i Sòcies a la sala d'actes de La Violeta (C/ Maspons, 6).


Per assistir a l’assemblea us preguem que feu la reserva prèvia en l’enllaç de sota, per les restriccions per la pandèmia de Covid-19,


Reserva assemblea


 i si us hi voleu connectar en línia, us enviem l’enllaç de l’assemblea, on podreu escoltar i participar en els torns oberts de paraula .


Streaming assembleaUs hi esperem, sigui presencialment o en línia, ja que és important que tothom digui la seva en aquestes trobades i que prenem les decisions que afecten el Club de la forma més consensuada i amb la màxima participació.


Salutacions i fins diumenge,
La Junta Directiva

Diumenge 23 de Gener assemblea de socis/es 2022

16 de enero de 2022 16:13:42

El proper diumenge 23 de gener, a les 10.30 h en primera convocatòria i a les 10.45 h en segona convocatòria, se celebrarà l'Assemblea Ordinària de Socis i Sòcies a la sala d'actes de La Violeta (C/ Maspons, 6).
Actualment i a causa de restriccions de capacitat per la Covid-19, a la sala d'actes hi ha un aforament del 70% i, per tant, per a assistir a l'assemblea us recomanem que feu la reserva prèvia en aquest enllaç:


Reserva Assemblea


Per les restriccions de la pandèmia, no es podran fer els pagaments de quota a l'entrada, com es feia habitualment, per la qual cosa us recomanem que passeu pel club o que feu una transferència al compte habitual. Tampoc serà possible fer el tradicional aperitiu en acabar l'assemblea, ja que la Junta creu que les circumstàncies sanitàries no ho permeten.


Ordre del dia de l'Assemblea


1. Salutació als assistents
2. Lectura i aprovació de l'acta anterior
3. Activitat de la Junta i del Club durant l'any 2021
5. Aprovació de l'estat de comptes i presentació del pressupost 2022
6. Evolució de socis i sòcies
7. Activitats esportives i sortides per l'any 2022
8. Propostes i informacions de la Junta Directiva
8. Precs i preguntes
9. Lliurament de plaques 25 anys al Club


Fotografies de marxes, sortides o pedalades


També us volem demanar que si teniu fotografies de marxes, sortides o pedalades que hàgiu fet durant l'any 2021, ens les feu arribar al correu ccgracia@ccgracia.org durant aquesta setmana, per tal de complementar les activitats esportives fetes enguany.


Salutacions i fins diumenge,
La Junta Directiva

25 de septiembre de 2021 17:23:52

Tenim un nou document excepcional del Club fet pel Toni Català i muntat pel Pablo Carvajal. Es tracta d'un reportatge sobre la Festa del Pedal 1991.

La festa del pedal és un dels esdeveniments que organitza tradicionalment cada entitat ciclista, tota una celebració d´aquesta diada, dedicada a la bicicleta, on ens troben molts clubs ciclistes, de tota Catalunya.

La festa del pedal, és una festa lúdica que aplega a tota la família ciclista, on es realitzaven tota mena de jocs per grans i petits, és lliuraven, les banderoles, i els guardons del concurs de bicicletes engalanades, algunes molt originals, a part de fer un recorregut pel nucli urbà.

Volem agrair la feina de recopilació i de muntatge, així com la incansable tasca de recordar la memòria del Club que fa en Toni .

Podeu veure el vídeo a :


https://www.ccgracia.org/reportatges


https://youtu.be/k3Tzi9zpx18

28 de julio de 2021 14:45:22

Hola Anna. Desde el Club Ciclista Gràcia de Barcelona queremos felicitarte por la enorme gesta que has conseguido al quedar Campeona Olímpica en ruta. 

Estamos muy orgullosos de que escogieras nuestro club ciclista en tu paso por la ciudad y que participaras en nuestras salidas, actividades y lucieras nuestro maillot por las carreteras.

Seguro que notaste el aliento y el ánimo en los últimos kilómetros de la carrera de los socios y socias del club que seguían tu carrera por la televisión. ¡Ha sido un triunfo magnífico y esperamos que lo disfrutes y que vengan muchos más!

 Ya sabes que si vienes por Barcelona el Club Ciclista Gràcia es tu casa y te esperaremos con los brazos abiertos para felicitarte en persona.  ¡Un abrazo muy fuerte de parte de todos!

9 de junio de 2021 13:50:01

el proper diumenge 13 de juny, a les 10.30 h en primera convocatòria i a les 10.45 h en segona convocatòria, se celebrarà l'Assemblea Ordinària de Socis i Sòcies a la sala d'actes de La Violeta (C/ Maspons, 6).
Amb la nova normativa RESOLUCIÓ SLT/1778/2021, de 4 de juny les restriccions de capacitat per la Covid-19, a la sala d'actes hi ha un aforament del 70% i, per tant, per a assistir a l'assemblea us recomanem que feu la reserva prèvia amb l'App del club en l'apartat d'Activitats o en el següent enllaç:


Reserva assemblea


Així mateix, aquest any no es podran fer els pagaments de quota a l'entrada, com es feia habitualment, per la qual cosa us recomanem que passeu pel club o que feu una transferència al compte habitual. Finalment, lamentem tampoc poder fer el tradicional aperitiu, ja que les circumstàncies no ho permeten.

Salutacions,
La Junta Directiva