Notícies ciclisme

28 de julio de 2021 14:45:22

Hola Anna. Desde el Club Ciclista Gràcia de Barcelona queremos felicitarte por la enorme gesta que has conseguido al quedar Campeona Olímpica en ruta. 

Estamos muy orgullosos de que escogieras nuestro club ciclista en tu paso por la ciudad y que participaras en nuestras salidas, actividades y lucieras nuestro maillot por las carreteras.

Seguro que notaste el aliento y el ánimo en los últimos kilómetros de la carrera de los socios y socias del club que seguían tu carrera por la televisión. ¡Ha sido un triunfo magnífico y esperamos que lo disfrutes y que vengan muchos más!

 Ya sabes que si vienes por Barcelona el Club Ciclista Gràcia es tu casa y te esperaremos con los brazos abiertos para felicitarte en persona.  ¡Un abrazo muy fuerte de parte de todos!

9 de junio de 2021 13:50:01

el proper diumenge 13 de juny, a les 10.30 h en primera convocatòria i a les 10.45 h en segona convocatòria, se celebrarà l'Assemblea Ordinària de Socis i Sòcies a la sala d'actes de La Violeta (C/ Maspons, 6).
Amb la nova normativa RESOLUCIÓ SLT/1778/2021, de 4 de juny les restriccions de capacitat per la Covid-19, a la sala d'actes hi ha un aforament del 70% i, per tant, per a assistir a l'assemblea us recomanem que feu la reserva prèvia amb l'App del club en l'apartat d'Activitats o en el següent enllaç:


Reserva assemblea


Així mateix, aquest any no es podran fer els pagaments de quota a l'entrada, com es feia habitualment, per la qual cosa us recomanem que passeu pel club o que feu una transferència al compte habitual. Finalment, lamentem tampoc poder fer el tradicional aperitiu, ja que les circumstàncies no ho permeten.

Salutacions,
La Junta Directiva

8 de mayo de 2021 16:34:27

El Club ha engegat una col·laboració amb el Rebost Solidari de Gràcia, un economat gestionat per veïnes i veïns de Gràcia que ajuda a 4.000 famílies del Districte de Gràcia i rodalies.

Situat al carrer Reig i Bonet, 12, el Rebost va més enllà d'un banc d'aliments i pretén gestionar de manera eficient els excedents alimentaris del barri per a donar-los a les famílies i persones que més ho necessiten, les quals han augmentat molt amb les conseqüències econòmiques de la pandèmia de Covid-19.

Actualment el Rebost cerca voluntaris i també donacions. Les donacions que es demanen poden ser en diners o en producte, i les demandes van canviant en funció de les necessitats i les existències. El rebost fa periòdicament un cartell on es publiquen els productes que calen en cada moment, el qual us adjuntem.

Si us interessa el projecte, us podeu posar en contacte amb el Rebost al correu info@rebostsolidaridegracia.cat o anar al seu local del carrer Reig i Bonet, 12.

Us seguirem informant de les seves accions i necessitats, i us animem a difondre i participar en el projecte.

6 de abril de 2021 16:57:51

Encetem l'abril, el mes de la primavera i dels dies més llargs, de les clàssiques, de l'aparició dels culottes curts... i dels llibres i les roses. Ja s'apropa Sant Jordi i des del CCGràcia enguany volem animar-vos a llegir llibres de ciclisme. Es per això que hem demanat a tres socis, que són experts reconeguts en literatura i ciclisme, una selecció o “top 10” de llibres que, segons ells, son imprescindibles. Que els gaudiu!
Donem les gràcies a en Josep Ma. Casanovas, Toni Oliva i Josep Ma. Planas per la bona predisposició.

1 de abril de 2021 15:26:53

Tenim un nou document excepcional del Club fet pel Toni Català i muntat pel Pablo Carvajal. Es tracta d'un reportatge sobre la 1a. marxa cicloturista que va organitzar el CCGràcia, al 1985 i que es va seguir fent durant 10 anys més. Amb aquest video quedarà en el record de tothom un dia històric del Club. Volem agrair la feina de recopilació i de muntatge, així com la incansable tasca de recordar la memòria del Club que fa en Toni.


video

21 de diciembre de 2020 20:03:33

El nostre soci núm. 1, en Toni Català, ens ha fet arribar aquest vídeo que repassa una part de la història del nostre Club. Concretament podreu veure tot el procés de trasllat de la seu social del local de La Violeta a la seu actual. Van ser unes jornades sentimentalment dures per deixar una seu després de tants anys, però alhora, il·lusionants pel futur en la nova seu. També veureu persones molt estimades del Club que ens han deixat i que van ser cabdals per a la nostra història. Que el gaudiu!


Video 


Alternativa a la celebració habitual de la Diada Montserratina

25 de octubre de 2020 15:56:38

Degut a la situació sanitària actual, aquest 2020 ha estat impossible la organització amb la mateixa metodologia que anys precedents de la tradicional Diada Montserratina que cada any organitza la Federació Catalana de Ciclisme a finals de temporada per tal de donar gràcies a la Mare de Déu de Montserrat per les fites de la temporada. Per aquest motiu s'ha buscat una alternativa al format habitual de la prova, que enguany hagués assolit les 72 edicions, de forma que cada cicloturista la pugui gaudir de forma individual i amb totes les condicions de seguretat entre els dies 31 d'octubre i 30 de novembre, i podent obtenir un pin en format digital i cinta.

Tots els detalls per acreditar la teva pujada i aconseguir el pin digital