Notícies ciclisme

Encetem l'abril, el mes de la primavera i dels dies més llargs, de les clàssiques, de l'aparició dels culottes curts... i dels llibres i les roses. Ja s'apropa Sant Jordi i des del CCGràcia enguany volem animar-vos a llegir llibres de ciclisme. Es per això que hem demanat a tres socis, que són experts reconeguts en literatura i ciclisme, una selecció o “top 10” de llibres que, segons ells, son imprescindibles. Que els gaudiu!
Donem les gràcies a en Josep Ma. Casanovas, Toni Oliva i Josep Ma. Planas per la bona predisposició.

Tenim un nou document excepcional del Club fet pel Toni Català i muntat pel Pablo Carvajal. Es tracta d'un reportatge sobre la 1a. marxa cicloturista que va organitzar el CCGràcia, al 1985 i que es va seguir fent durant 10 anys més. Amb aquest video quedarà en el record de tothom un dia històric del Club. Volem agrair la feina de recopilació i de muntatge, així com la incansable tasca de recordar la memòria del Club que fa en Toni.


video

El nostre soci núm. 1, en Toni Català, ens ha fet arribar aquest vídeo que repassa una part de la història del nostre Club. Concretament podreu veure tot el procés de trasllat de la seu social del local de La Violeta a la seu actual. Van ser unes jornades sentimentalment dures per deixar una seu després de tants anys, però alhora, il·lusionants pel futur en la nova seu. També veureu persones molt estimades del Club que ens han deixat i que van ser cabdals per a la nostra història. Que el gaudiu!


Video 


Alternativa a la celebració habitual de la Diada Montserratina

Degut a la situació sanitària actual, aquest 2020 ha estat impossible la organització amb la mateixa metodologia que anys precedents de la tradicional Diada Montserratina que cada any organitza la Federació Catalana de Ciclisme a finals de temporada per tal de donar gràcies a la Mare de Déu de Montserrat per les fites de la temporada. Per aquest motiu s'ha buscat una alternativa al format habitual de la prova, que enguany hagués assolit les 72 edicions, de forma que cada cicloturista la pugui gaudir de forma individual i amb totes les condicions de seguretat entre els dies 31 d'octubre i 30 de novembre, i podent obtenir un pin en format digital i cinta.

Tots els detalls per acreditar la teva pujada i aconseguir el pin digital

©2020 Club Ciclista Gràcia