Sortides virtuals a zwift

Per a molts de nosaltres, motivar-nos en aquests moments del covid pot ser un desafiament encara major que la pròpia ruta. Per això, hem pensat crear aquesta secció de ciclisme virtual , i afrontar el desafiament d'entrenar i posar-se en forma online, oferint una sèrie de rutes d'entrenament en grup perquè no deixis de pedalar .

L'objectiu de les sessions és ajudar-te a passar una bona estona amb els companys del club. Hem creat en aquesta plataforma, sessions com a esdeveniments en grup, repartides en diferents franges horàries

Com unir-se a les sortides virtuals "meetup zwift" del Club? .
 

Busca "Find Zwifters" al CCGràcia i afegeix-lo com a amic. Una vegada afegit, CCgràcia t'afegirà com a amic i quan és creïn les sortides virtuals, rebràs una notificació de l'esdeveniment.És molt important que no arribis tard.
 

Quan es faran les sortides virtuals?

Dimarts a les 18.30h
Dijous a les 19.00h

 

Rodar en grup:

Començarem amb les primeres sortides amb la intenció de rodar tots junts, per això triarem l'opció de "Keep Everyone Together" (mantenir-nos a tots junts), la qual cosa permetrà prendre petites distàncies, però hi haurà una espècie d'efecte "goma", perqui ni ningú s'escapi de l'escamot. Rodarem tots junts durant tota la ruta, sense importar els pedals que doni cadascú.
Pots entrar una estona abans per a escalfar, i quan acabi el compte enrere tots començarem a rodar. El xat en aquests moments serà intern, així que ens podrem comunicar per allà. tot i que hem pensat utilitzar també l'aplicació de Zoom per a veure'ns.
En les sortides continuarem veient a multitud de ciclistes, però no us preocupeu perquè això és normal, Zwift no aïlla al grup, sinó que rodaràs amb el teu grup i que es veurà de color verd en la graella de la dreta. Així que no facis molt cas a la resta.

 

9ff0f0d49c1f547b83282870527a7c18e1fe31ea

©2020 por Club Ciclista Gràcia. Creada con Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now