Sortides virtuals a zwift

Per a molts de nosaltres, motivar-nos en aquests moments del covid pot ser un desafiament encara major que la pròpia ruta. Per això, hem pensat crear aquesta secció de ciclisme virtual , i afrontar el desafiament d'entrenar i posar-se en forma online, oferint una sèrie de rutes d'entrenament en grup perquè no deixis de pedalar .

L'objectiu de les sessions és ajudar-te a passar una bona estona amb els companys del club. Hem creat en aquesta plataforma, sessions com a esdeveniments en grup, repartides en diferents franges horàries

Com unir-se a les sortides virtuals "meetup zwift" del Club? .
 

Busca "Find Zwifters" al CCGràcia i afegeix-lo com a amic. Una vegada afegit, CCgràcia t'afegirà com a amic i quan és creïn les sortides virtuals, rebràs una notificació de l'esdeveniment.És molt important que no arribis tard.
 

Quan es faran les sortides virtuals?

Dimarts a les 19.00h Keep Everyone Together
Dijous a les 19.00h
Race

 

Per el  moment, els caps de setmana només es realitzaran les sortides virtuals en cas de pluja.

Tipus de sortides:

"Keep Everyone Together" (mantenir-nos a tots junts), la qual cosa permetrà prendre petites distàncies, però hi haurà una espècie d'efecte "goma", perqui ni ningú s'escapi de l'escamot. Rodarem tots junts durant tota la ruta, sense importar els pedals que doni cadascú.


"Race" Carrera, aquí no necessita descripció, no hi ha efecte goma i no s'anirà en grup si tots no van al mateix ritme


Pots entrar una estona abans per a escalfar, i quan acabi el compte enrere tots començarem a rodar.

 El xat en aquests moments serà intern, així que ens podrem comunicar per allà, tot i que hem pensat utilitzar també l'aplicació de Google meet per a veure'ns.

Enllaç per a connectar-se a Google Meet: https://meet.google.com


En les sortides continuarem veient a multitud de ciclistes, però no us preocupeu perquè això és normal, Zwift no aïlla al grup, sinó que rodaràs amb el teu grup i que es veurà de color verd en la graella de la dreta. Així que no facis molt cas a la resta.

9ff0f0d49c1f547b83282870527a7c18e1fe31ea