top of page
IMG_20190622_104141.jpg

Els beneficis de ser soci

• Pots treure't la llicència de la federació per Catalunya o internacional (UCI) amb la categoria de cicloturisme o competició

• Tens descomptes exclusius en botigues d'esport, gimnasos, estudis de biomecànica,

• En el cas que vulguis organitzar sortides especials, el club et pot ajudar amb la logística.


• Pots assistir a cursets i xerrades que organitza el club de mecànica, alimentació, primers auxilis, etc.


• Disposes del local de club per fer reunions, presentacions de sortides o per veure una cursa amb els companys i companyes.

Carnet de soci/a · Playoff

El carnet de soci/a és digital i està disponible mitjançant l'aplicació Playoff. Per descomptat, a més de la teva versió digital, pots imprimir el carnet .

Si tens dificultats per descarregar l'app o per registrar-te o imprimir el carnet, pots passar pel club i t’ajudarem.

IMG_20200618_155706_edited.jpg

Llicències federatives

Pots gaudir de l'assegurança de responsabilitat civil. Si vas amb bicicleta i fas mal a algú o malmets alguna cosa estàs cobert.

Pots treure't la llicència de la federació per Catalunya o internacional (UCI) amb la categoria de cicloturisme o competició, o la llicència de triatló. Et donen cobertura sanitària i et serveixen per participar en curses i pedalades.

La llicència de la Federació Catalana de Ciclisme (FCC) també es digital i es pot visualitzar a l’app de la FCC, que hauràs de descarregar. Si vols consultar condicions i preus o sol·licitar la llicència, ho has de fer a través de l’aplicació Playoff de la Unió.

Equipació

L’equipació del club és un element distintiu i integrador, però, sobretot, pràctic en les sortides tant oficials com les que acostumem a organitzar entre els companys i companyes.

Les comandes de Gobik es fan la primera quinzena de setembre i, si hi ha molta demanda de nous socis i sòcies, es realitza una altra comanda durant la resta de l’any. Com les entregues són al cap de 45 dies aproximadament, cal ser previsor/a i estar atent/a als avisos de comandes que fem per email i via WhatsApp.

La voz de de nuestros clientes

Nombre, Título

Soy un testimonio. Haz clic para editarme y agregar texto positivo sobre ti y tus servicios. Permite que tus clientes dejen reseñas que aporten a tu buena imagen.

bottom of page