top of page

MINI CLASSICA DELS MURS

26

MARÇ

Aquest  dissabte 26 està prevista la primera sortida especial i enguany, per  tal de facilitar-ne l'organització hem previst una nova eina. Recordeu  els que estigueu interessats/ades a fer aquesta sortida que s'ha  d'autoorganitzar amb els companys/es del club.

Així,  els socis/as que vulguin fer la sortida especial s'han d'apuntar a  aquesta activitat a l'App de club, dins la secció d'activitats, o també  ho podeu fer mitjançant el següent enllaç:


Apunta't Mini Clàssica del Murs


Un  cop apuntats/ades a l'activitat, i passades unes hores, se us inclourà a  un grup de whattsap creat específicament per a aquesta sortida i a  partir d'aquests moments us podeu organitzar amb la resta de companys  del club que s'han apuntat. Cal que decidiu com anireu al punt de  sortida i l'hora que voleu quedar allà, vehicles a utilitzar, etc.


Esperem que la meteorologia ens permeti fer la sortida i bones pedalades.


Nota legal: Quan us apunteu a l'activitat, donareu el consentiment perquè se us afegeixi a un grup de Whatssap temporal

Ruta Llarga

(128km, 2329m)


Anada: La Panadella, Rubinat, La Sisquella, Gramuntell, Montoliu de Cervera, Cabestany, Savallà del Comtat, Conesa, Forès, Passanant, Ciutadilla (58km) 


Tornada: Verdú, Granyena de Segarra, Cervera, Montfalcó Murallat, Freixenet de Segarra, Sant Guim de Freixenet, La Panadella.Ruta Curta

bottom of page