top of page

BERGUEDÀ

24

SETEMBRE

El dissabte 24 de Setembre està prevista la sortida especial i enguany, per tal de facilitar-ne l'organització hem previst una nova eina. Recordeu els que estigueu interessats/ades a fer aquesta sortida que s'ha d'autoorganitzar amb els companys/es del club.


Així, els socis/as que vulguin fer la sortida especial s'han d'apuntar a aquesta activitat a l'App de club, dins la secció d'activitats, o també ho podeu fer mitjançant el següent enllaç:


Apunta't a la Sortida


Un cop apuntats/ades a l'activitat, i passades unes hores, se us inclourà a un grup de whattsap creat específicament per a aquesta sortida i a partir d'aquests moments us podeu organitzar amb la resta de companys del club que s'han apuntat. Cal que decidiu com anireu al punt de sortida i l'hora que voleu quedar allà, vehicles a utilitzar, etc.

Nota legal: Quan us apunteu a l'activitat, donareu el consentiment perquè se us afegeixi a un grup de Whatssap temporal


l'App de club, també podeu veure la llista de la gent que s'ha apuntat a l'activitat. Per veure això, has d'entrar a l'activitat, seleccionar la part esquerra de dalt i un cop seleccionada et portarà a la descripció de l'activitat on trobaràs la llista dels socis apuntats a aquesta activitat

Ruta Llarga

(125km,+3320m)


Anada: Colonia Rosal, Berga, Sant Jordi de Cercs, La Nou, Berga, Avià, Espunyola.


Tornada: Capolat, Tunel de la Mina, Rasos de Peguera, Poligon de la Vall Dan, La Colonia Rosal.


Ruta Curta

bottom of page