Recuperació de les excursions de cicloturisme.

Per a fer-ho s’han estat analitzant  les limitacions que la darrera resolució SLT/1392/2021 de la Generaliat establia com a mesures de prevenció i salut.
D’aquesta manera us proposem reprendre les sortides (tot i que el calendari d’excusionisme quedarà suspès) a partir del proper dissabte dia 15 de maig. Per tal de poder organitzar-les mantenint les recomanacions i limitacions que s’han establert es seguiran les següents pautes:

El punt de trobada

MAPA CCGRACIA.jpg

El punt de trobada de cada grup es farà en un lloc diferent dels Jardinets de Gràcia i a les hores que estableix per  a cada grup el calendari d’excursions de cada setmana.

  • Grups súper A i A: davant l’antiga botiga de Orbea

  • Grup Súper B: Davant l’entrada de l’Hotel Casa Fuster

  • Grup B: a la part superior dels Jardinets

  • Grup C: al mig dels Jardinets

  • Grup D: a la part inferior dels Jardinets i tocant Avinguda Diagonal.

Aquesta distribució s’ha realitzat amb l’objectiu d’evitar aglomeracions de molts companys i companyes en un mateix punt.

A partir del lloc de sortida de cada Nivell es faran grups de 10 persones (a partir del dia 25 de maig amb la nova normativa)  que aniran sortint amb una diferencia de 1  minut i que designaran un responsable de grup. Aquest responsable de grup tindra la informació bàsica de les persones que sortiren juntes i que es podrien recollir en en el següent formulari i així les dades també quedaran al Club per si s’han de consultar.

També trobareu el formulari en l'App del club.

Per tal de mantenir aquesta diferencia entre cada grup de 10 ciclistes es demanarà ser molt rigorosos amb l’acompliment de les normes de circulació i el respecte als semàfors. També es recomanarà fer agrupaments periòdicament per tal d’intentar preservar al màxim els grups de 10.

En els esmorzars cada grup de 10 ho haurà de fer de forma separada i, preferentment, a terrasses o espais lliures.

Aquesta és una proposta organitzativa que intenta fer possible la represa de les sortides amb les limitacions que, a hores d’ara, estan vigents. A mesura que vagin variant, mirarem d’anar adaptant-la.