top of page

Documentació Assemblea de socis/es 2021

A l’espera de poder fer l’Assemblea Ordinària de socis i sòcies en uns moments on les condicions no siguin tan restrictives, a sota trobareu la documentació que normalment us lliurem durant l’Assemblea. Si teniu qualsevol qüestió o dubte, ho resoldrem directament el dia que fem l’Assemblea o ens podeu escriure al correu del Club.

 

L’Assemblea se celebrarà durant els sis primers mesos de l’any, tal i com diuen els Estatuts del Club a l'article 8.4: "l'Assemblea Ordinària de socis s'ha de reunir, com a mínim, dins els sis primers mesos de l'exercici econòmic...".  Per tant i amb la voluntat de fer l’assemblea presencial, encara que sigui de forma restringida, us avisarem oportunament de la data i el lloc. 

Documentació que podeu consultar i que es composa de:

Diseño sin título (4).jpg

Estat de comptes

Aquest any us presentem els comptes de l’any 2020 comparant-los amb els de l’any anterior i també presentem un pressupost per a l’any 2021.

Fondo-blanco-300x225.png

Actes de la junta

Enguany i mantenint el compromís d'avançar en la transparència i
informació en la gestió del Club es publiquen els continguts de les
Actes de les diferents reunions de Junta que s'han realitzat durant
aquest passat any 2020

25 anys com a soci del ccgàcia (1).jpg

25 anys com a soci

Aquest any els següents socis del club fan 25 anys i, com és tradició, rebran les plaques de 25 anys en el club

Inici Temporada 2020.jpg

Evolució dels socis/es durant el 2020

Aquest any les altes han baixat considerablement en relació a altres anys, i la majoria dels 16 socis/es nous es van fer durant els dos primers mesos de l’any.
Les baixes també s’han reduït ,i amb el nou programa de gestió de socis/es, es poden portar els pagaments de quotes de forma més acurada i tenir un major  control.

01/

Concurs fotogràfic:

El passat mes de novembre el Club va engegar un concurs fotogràfic sobre ciclisme en temps de Covid.

Malauradament, el concurs de fotografia no va comptar amb la participació suficient, i per això ens hem vist obligats a considerar-lo desert.

02/

Crono Santa Creu Olorda

A causa de la situació sanitària i les restriccions de mobilitat, enguany tampoc hem pogut retrobar-nos per fer la crono de Santa Creu d'Olorda i l'esmorzar de
germanor tradicional, però el Club ha organitzat una crono en format individual que tothom podia fer entre els dies 1 i 16 d'octubre, en el moment i hora que cadascú preferís. Al final hi van participar 16 ciclistes, als quals els agraïm molt la participació. Per comunicar els resultats de la crono, el dissabte 17 d'octubre vàrem fer una trobada virtual amb els participants, que va resultar molt emotiva després de tants mesos sense poder parlar ni veure'ns.

03/

Sortides virtuals a zwift

Al mes de novembre vàrem organitzar les primeres les sortides virtuals del Club Ciclista Gràcia, amb les quals podem passar una bona estona amb els companys/nyes del Club sobre el rodet. Abans d'això, es va passar una enquesta per decidir quina aplicació es feia servir; la guanyadora va ser Zwift, i des de llavors es van fent aquestes sortides habitualment, que durant els pròxims mesos, es preveu continuar organitzant. 

Activitats 2020

Seccions Web

IMG_20200504_091955.jpg

NUTRICIÓN

BUTLLETI_DE.JPG

BUTLLETÍ

1301 copia.jpg

REPORTATGES

Assemblea ordinària i Campionat d'excurs

COMUNICATS

Noticies del Club

Arxiu del Club

La Junta està duent a terme una revisió de l'arxiu del club per tal de comprovar el material existent i el seu estat de conservació, i avaluar el valor relatiu dels diferents documents. L'objectiu final d'aquesta tasca és ordenar l'arxiu, amb un criteri racional, i millorarne les condicions de conservació. Per assolir aquest objectiu, ens hem assessorat amb arxivers professionals i, d'acord amb les seves indicacions, procedirem a implementar, dintre de les nostres possibilitats, les mesures de millora que pertoquin.

Domiciliació de les quotes socials 2021

Gràcies al nou programa de gestió de què disposa el Club, per a l'any 2021, ja és possible domiciliar les quotes socials, i, per tant, ampliem el ventall d'opcions per fer el pagament de quotes. Més de vuitanta socis i sòcies ja han optat per aquesta possibilitat, que fa més còmode la tramitació i assegura poder fer el pagament durant el primer trimestre de l'any en curs; també permetrà que el Club pugui tenir més i millor control pel que fa al cobrament de les quotes. La quota social per a l'any 2021 es manté igual que l'any 2020, és a dir, 40 € per als socis/sòcies ciclistes i 20 € per als socis/sòcies no ciclistes. Així mateix, ja s'ha engegat la tramitació de les llicències federatives i de la targeta bici de l'any 2021.

Loteria de Nadal

Aquest any les circumstàncies han obligat a innovar en el sistema de venda de la loteria de Nadal, que, per primer cop, s'ha fet de manera presencial, com era habitual, i digital. Malgrat que s'ha venut menys loteria que altres anys, les vendes a través del sistema digital en línia han estat importants, per la qual cosa mantindrem aquest sistema en els anys vinents i us animem a seguir-ne comprant. Algun any ens tocarà!

bottom of page