Excursiones especiales

No som gens mandrosos per a agafar el cotxe o el tren abans d’una sortida amb bicicleta. Ens agrada provar llocs i carreteres noves. Sortir sempre des del mateix lloc limita les possibilitats.

Però això ens agrada allunyar-nos de la gran ciutat i descobrir (o redescobrir) noves zones, noves carreteres, nous paisatges.

Aquestes són el que molts clubs denominen “sortides especials”, aquelles que necessiten desplaçament fins al seu punt de partida i creiem que… som dels quals més gaudim aquest tipus de sortides!

Podeu accedir a les “excursions especials” en aquest web https://www.ccgraciaexcursions.org/ i en l’apartat de sortides especials  trobareu una entrada de blog amb cadascuna de les sortides on pots deixar els teus comentari per a comunicar-te entre els socis del club .


Es recorda a tots els socis ciclistes l’obligatorietat de portar el mallot oficial del Club (de color blau) per a puntuar en el Campionat d’Excursionisme i per a poder-nos reconèixer fàcilment.

També recordem l’obligació de reagrupar a les sortides, seguir les indicacions dels capitans i d’avisar al capità o els companys en el cas de qualsevol incidència, avaria o de si es canvia o s’escurça l’itinerari.

X