Comunicat

01/03/2021

Campionat d'excursionisme

 temporada 2021

Benvolguts/udes,

Com ja sabeu, el Campionat d'Excursionisme del Club comença cada any el primer dissabte del mes de març, que aquest any seria el pròxim dia 6. Malauradament i a causa de les restriccions de mobilitat per la pandèmia de la Covid-19, no és possible iniciar les excursions tal com ens agradaria fer a tots i totes.

Malgrat això, esperem que en algun moment es relaxin les restriccions i sigui possible sortir del confinament comarcal, i també esperem que les administracions tinguin presents les reclamacions que els clubs ciclistes del Barcelonès els varen enviar en una carta fa una setmana. Per tant, tenim preparat el Campionat d'Excursionisme d'enguany, el qual, com ja us vàrem dir, coincideix amb el que estava previst per al 2020, i el posarem en marxa quan sigui possible fer les sortides. Per ara no el trobareu al web ni en paper a la seu del Club per a no crear malentesos, però us avisarem quan puguem reprendre les sortides. Així mateix, us volem comunicar que el calendari inclourà una sortida mensual de gravel que un grup de socis i sòcies s'han encarregat de preparar, per donar resposta a l'augment de la pràctica d'aquesta modalitat de ciclisme.

Aquest serà el primer any en el qual no serà possible fer la tradicional foto d'inici de temporada, que ha il·lustrat el web i el butlletí durant molts anys. No volem renunciar a tenir una foto de tots i totes vosaltres vestits amb els colors de Club, així que us proposem que us feu una foto de mig cos amb l'equipació del Club i l'envieu al correu ccgracia@ccgracia.org. Si rebem un bon volum de fotos, farem una composició de totes elles, i així entre tots i totes farem possible la foto de la temporada. Animeu-vos-hi!

Cuideu-vos i salutacions molt cordials,

La Junta Directiva

---------------------------------------

Apreciados/as,

Como ya sabéis, el Campeonato de Excursionismo del Club empieza cada año el primer sábado del mes de marzo, que este año sería el próximo día 6. Desgraciadamente y a causa de las restricciones de movilidad por la pandemia de la Covid-19, no es posible iniciar las excursiones tal como nos gustaría hacer a todos y todas.

A pesar de esto, esperamos que en algún momento se relajen las restricciones y sea posible salir del confinamiento comarcal, y también esperamos que las administraciones tengan presentes las reclamaciones que los clubes ciclistas del Barcelonès les enviaron en una carta hace una semana. Por lo tanto, tenemos preparado el Campeonato de Excursionismo de este año, el cual, como ya os dijimos, coincide con el que estaba previsto para el 2020, y lo pondremos en marcha cuando sea posible hacer las salidas. Por ahora no lo encontraréis en la web ni en papel en la sede del Club para no crear malentendidos, pero os avisaremos cuando podamos retomar las salidas. Así mismo, os queremos comunicar que el calendario incluirá una salida mensual de gravel que un grupo de socios y socias se han encargado de preparar, para dar respuesta al aumento de la práctica de esta modalidad de ciclismo.

Este será el primer año en el cual no será posible hacer la tradicional foto de inicio de temporada, que ha ilustrado la web y el boletín durante muchos años. No queremos renunciar a tener una foto de todos y todas vosotros vestidos con los colores de Club, así que os proponemos que os hagáis una foto de medio cuerpo con el equipación del Club y la envieis al correo ccgracia@ccgracia.org. Si recibimos un buen volumen de fotos, haremos una composición de todas ellas, y así entre todos y todas haremos posible la foto de la temporada. Animaos!

Cuidaos y saludos muy cordiales,
La Junta Directiva

Comunicat

22/02/2021

Comunicat dels clubs ciclistes

Els clubs ciclistes de Barcelona ens hem coordinat per fer una proposta davant les restriccions de mobilitat causades per la pandèmia, especialment pel que fa al confinament comarcal amb el qual veiem molt més reduïda la mobilitat que amb el confinament municipal.


Així, hem enviat una carta signada per 8 clubs de la ciutat a la Secretaria General de l'Esport, la unió de Federacions Esportives de Catalunya, la Federació Catalana de Ciclisme, la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Barcelona i l'Oficina d'Atenció als Clubs. Per ara ja hem rebut una resposta afirmativa de la Secretaria General de l'Esport, que traslladarà la reclamació al Departaments d'Interior i Salut, però ens cal més difusió de la carta perquè arribi a més llocs i es conegui la nostra problemàtica.


www.ccgracia.org/comunicatclubsciclistes


Comunicat

18/02/2021

Renovem l'acord amb Ergodinámica

ERGODINÁMICA és un centre mèdic esportiu especialitzat en l'estudi biomecànic de la marxa, cardiologia, fisioteràpia, medicina esportiva, medicina interna, nutrició, osteopatia, psicologia, rehabilitació cardíaca, traumatologia, valoració, readaptació i preparació física.

 

 El club ciclista Gràcia ha arribat amb un acord de col.laboració que 

que es beneficien els socis del club i dels seus familiars amb un 20% de descompte sobre els preus de tarifa oferts per  ERGODINÁMICA.

Caldrà presentar el Carnet del Club o en el seu defecte, la convenció verbal que pertany al club.

No serà acumulable a altres promicions o ofertes existents.

Comunicat

12/02/2021

Ja tenim aquí el Butlletí 132

Ja tenim llest el butlletí número 132, corresponent a l'hivern del 2021. El podeu veure i descarregar en l'enllaç següent: www.ccgracia.org/butlletiEls socis i sòcies que l'heu demanat en paper el rebreu al vostre domicili en, aproximadament, una setmana. Si l'heu demanat i veieu que no el rebeu, si us plau, aviseu-nos al correu electrònic del Club i mirarem si tenim les dades correctes.


També podeu passar divendres vinent per la seu a recollir el vostre exemplar.

Salutacions i cuideu-vos,


La Junta Directiva


---------------------------------------------


Hola,


Ya tenemos listo el boletín número 132, correspondiete al invierno del 2021. Lo podéis ver y descargar en el enlace siguiente: www.ccgracia.org/butlletiLos socios y socias que lo habéis pedido en papel lo recibiréis en vuestro domicilio en, aproximadamente, una semana. Si lo habéis pedido y veis que no los llega en unas semanas, por favor, avisadnos al correo electrónico del Club y miraremos si tenemos los datos correctos.


También podéis pasar el  próximo viernes por la sede social a recoger vuestro ejemplar.

Saludos y cuidaos,


La Junta Directiva

Comunicat

25/01/2021

Assemblea ordinària 

Benvolguts /udes,

Aquest any ens veiem obligats a endarrerir l'Assemblea Ordinària de socis i sòcies, que se celebra normalment durant el mes de gener a la sala d’actes de La Violeta , a causa de les restriccions imposades per la situació sanitària.

La Junta Directiva, en comptes d’optar per fer l'Assemblea en format digital, ha cregut convenient esperar uns mesos, tot confiant que la situació sanitària permeti fer-la presencialment, encara que sigui amb aforament reduït i amb l'opció també de participació digital. Aquesta decisió va en consonància amb el que diuen els Estatuts del Club, on, en l'article 8.4, es diu que "l'Assemblea Ordinària de socis s'ha de reunir, com a mínim, dins els sis primers mesos de l'exercici econòmic...".

Per tant, avisarem oportunament de la celebració de l'Assemblea dins els sis primers mesos de l'any, procurant que pugui ser presencial. A més, en les pròximes setmanes enviarem un comunicat amb la documentació econòmica i de l'activitat duta a terme durant l'any 2020, amb la voluntat de donar la màxima informació i tenir la màxima transparència en uns moments tan complicats.

Pel que fa al Campionat d’Excursionisme d’aquest any, seguim tenint la incertesa de la situació sanitària i de les seves afectacions en la mobilitat i, a hores d'ara, no podem saber si es podran fer les sortides en grup i fora de la ciutat o de la comarca. Tot i això i preveient la possibilitat de una relaxació en les normatives, per aquest any hem decidit mantenir el calendari de l’any 2020, ja que gairebé no es van fer les sortides programades el 2020. També estem treballant en la manera de planificar sortides en grups més petits i estables.

Us seguirem informant  en futurs correus i us agraïm la paciència i comprensió a l'hora de definir la nova temporada, ja que, com bé sabeu, la situació és molt canviant i resulta complicat prendre decisions quan les restriccions van variant setmana a setmana.

Una cordial salutació i cuideu-vos,

La Junta Directiva
------------------------------------

Apreciados socios/as,

Este año nos vemos obligados a atrasar la Asamblea Ordinaria de socios y socias, que se celebra normalmente durante el mes de enero al salón de actos de La Violeta , a causa de las restricciones impuestas por la situación sanitaria.

La Junta Directiva, en vez de optar para hacer la Asamblea en formato digital, ha creído conveniente esperar unos meses, confiando que la situación sanitaria permita hacerla presencialmente, aunque sea con aforo reducido y con la opción también de participación digital. Esta decisión va en consonancia con el que dicen los Estatutos del Club, donde, en el artículo 8.4, se llama que "la Asamblea Ordinaria de socios se tiene que reunir, como mínimo, dentro de los seis primeros meses del ejercicio económico...".

Por lo tanto, avisaremos oportunamente de la celebración de la Asamblea dentro de los seis primeros meses del año, procurando que pueda ser presencial. Además, en las próximas semanas enviaremos un comunicado con la documentación económica y de la actividad llevada a cabo durante el año 2020, con la voluntad de dar la máxima información y tener la máxima transparencia en unos momentos tan complicados.

En cuanto al Campeonato de Excursionismo de este año, seguimos teniendo la incertidumbre de la situación sanitaria y de sus afectaciones en la movilidad y, a estas alturas, no podemos saber si se podrán hacer las salidas en grupo y fuera de la ciudad o de la comarca. Aun así y previendo la posibilidad de una relajación en las normativas, por este año hemos decidido mantener el calendario del año 2020, puesto que casi no se hicieron las salidas programadas el 2020. También estamos trabajando en la manera de planificar salidas en grupos más pequeños y estables.

Os seguiremos informando en futuros correos y os agradecemos la paciencia y comprensión en la hora de definir la nueva temporada, puesto que, como bien sabeo, la situación es muy cambiante y resulta complicado tomar decisiones cuando las restricciones van variando semana a semana.
Un cordial saludo y cuidaos,
La Junta Directiva

Comunicat

23/12/2020

Llicències i quota social 2021

Benvolguts/des socis i sòcies,


Ja es poden demanar les llicències per a la temporada 2021. El preu és de 99 € per a la llicència catalana, 114 € per a la llicència UCI i el de la targeta bici encara no està tancat. Per a tramitar-les ens heu d'enviar un correu avisant i heu de fer un ingrés al compte del club, que trobareu a sota, o fer el pagament en efectiu a la seu social. Si voleu la targeta bici, escriviu-nos un correu i us contestarem quan tinguem el preu.

Aquest any el procés de tràmit serà tot digital i no rebreu la llicència física. Per a tenir totes les dades i el comprovant, us heu de descarregar l'APP de la Federació Catalana de Ciclisme, que trobareu a sota, o ens podeu demanar a nosaltres un comprovant en PDF.


Pels socis/es que tramiten la llicència UCI cal enviar una foto, però no cal que l'envieu de nou si voleu que surti la mateixa foto que teníeu l'any passat.


També podeu fer el pagament de la quota del Club per a l'any 2021, que serà la mateixa que l'any passat: 40 € pels socis/es ciclistes i 20 € pels socis/es no ciclistes. Si feu transferència, no oblideu posar el vostre nom i el concepte “quota 2021” i si heu optat per la domiciliació bancària, rebreu el càrrec durant el mes de gener.


Moltes gràcies, i us voldríem enviar una càlida abraçada. Bones festes i bon any,


Junta Directiva Club Ciclista Gràcia.

Compte del Club: ES92 0049 0329 7125 1219 7313


Descàrrega de l'APP de la FCC:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.playoff.fccapp
https://apps.apple.com/es/app/federacio-catalana-ciclisme/id1295041423

Informació de la targeta bici: https://www.ciclisme.cat/contingut/targeta-bici

Llicències 2021: https://www.ciclisme.cat/sites/default/files/Llic%C3%A8ncia/01%20Informaci%C3%B3%20Llic%C3%A8ncia/02_tipus_i_preus_llicencies_2021_-_v1_11-12-20.pdf

-------------------------------------------


Apreciados/as socios/as,

Ya se pueden pedir las licencias para la temporada 2021. El precio es de 99 € para la licencia catalana, 114 € para la licencia UCI y el de la tarjeta bici todavía no está cerrado. Para tramitarlas nos tenéis que enviar un correo avisando y tenéis que hacer un ingreso a la cuenta del club, que encontraréis debajo, o hacer el pago en efectivo en la sede social. Si quereis la tarjeta bici, escribidnos un correo y os contestaremos cuando tengamos el precio.

Este año el proceso de trámite será todo digital y no recibiréis la licencia física. Para tener todos los datos y el comprobante, os tenéis que descargar la APP de la Federación Catalana de Ciclismo, que encontraréis debajo, o nos podéis pedir a nosotros un comprobante en PDF.

Para los socios/as que tramitan la licencia UCI hay que enviar una foto pero no hace falta que la enviéis de nuevo si queréis que salga la misma foto del año pasado.

También podéis hacer el pago de la cuota del Club para el año 2021, que será la misma que el año pasado: 40€ por los socios/as ciclistas y 20€ por los socios/as no ciclistas. Si hacéis transferencia, no olvidéis poner vuestro nombre y el concepto “cuota 2021” y si habéis optado por la domiciliación bancaria, recibiréis el cargo durante el mes de enero.

Muchas gracias, y os queremos enviar un cálido abrazo. Felices fiestas y buen año,
Junta Directiva Club Ciclista Gracia.

Comunicat

09/12/2020

Escalada solidària a Montjuïc

Benvolguts/des socis i sòcies,


Us volem anunciar que el CCGràcia dona suport a l’Escalada solidària al Castell de Montjuïc que organitza el Club Ciclista Catalunya-Bcn. La prova es pot fer fins al 27 de desembre, i els 3€ que costa la participació es donen íntegrament a la Marató. En trobareu tota la informació i el formulari d’inscripció aquí: https://clubciclistacatalu.wixsite.com/cccatalunya


Us animem a participar-hi i a fer la màxima difusió possible d’aquesta cursa solidària.


Us recordem que encara podeu comprar loteria del Club. Teniu temps per comprar dècims a la seu social fins aquest divendres 11 i fins al dia 16 si feu la compra online al web  https://www.ccgracia.org/loteriadenadal  Si us heu emportat talonaris per vendre, recordeu d’anar-los liquidant; teniu temps per fer-ho fins al dia 16. Animeu-vos, a veure si aquest any ens toca!

Com ja sabeu, des de la Junta Directiva estem engegant diverses iniciatives perquè els socis i sòcies participin en activitats del Club;  malauradament, el concurs de fotografia no ha tingut participació suficient, i per això ens hem vist obligats a considerar-lo desert. Tanmateix i per deferència als socis/es que han enviat fotografies per concursar, hem publicat les imatges rebudes al web, que trobareu aquí https://www.ccgracia.org/concursfotografic i, a més, el Club té previst regalar-los un detall.


Una càlida abraçada i cuideu-vos,

Junta Directiva Club Ciclista Gràcia

___________________________________

Apreciados/as socios/as,


Os queremos anunciar que el CCGràcia apoya a la Escalada solidaria al Castell de Montjuïc que organiza el Club Ciclista Cataluña-Bcn. La prueba se puede hacer hasta el 27 de diciembre, y los 3€ que cuesta la participación se donaran íntegramente a la Marató; encontraréis toda la información y el formulario de inscripción aquí: https://clubciclistacatalu.wixsite.com/cccatalunya
Os animamos a participar y a hacer la máxima difusión posible de esta carrera solidaria.


Os recordamos que todavía podéis comprar lotería del Club. Tenéis tiempo para comprar décimos en la sede social hasta este viernes 11 y hasta el día 16 si se hace la compra online en la web https://www.ccgracia.org/loteriadenadal  Si os habéis llevado talonarios para vender, recordad de liquidarlos antes del día 16.  Animaos, a ver si este año nos toca!

Como ya sabéis, desde la Junta Directiva estamos poniendo en marcha varias iniciativas para que los socios y socias participen en actividades del Club; lamentablemente, el concurso de fotografía no ha tenido la participación suficiente, y por ello nos hemos visto obligados a considerarlo desierto. Aun así y por deferencia a los socios/se que han enviado fotografías para concursar, hemos publicado las imágenes recibidas en la web, que encontraréis aquí y, además, el Club tiene previsto regalarles un detalle.Un cálido abrazo y cuidaros,

Junta Directiva Club Ciclista Gràcia

Comunicat

26/11/2020

Sortides virtuals al CCGràcia

Estimats/des Socis/es


Tal com us vàrem avançar en anteriors correus, estem preparant les sortides virtuals per a passar una bona estona amb els companys del Club a sobre el rodet!.

En primer lloc, volem donar les gràcies a tots el que heu participat omplint l'enquesta que us vàrem fer arribar. L'aplicació que ha tingut més vots ha estat Zwift, així que utilitzarem aquesta aplicació per començar amb aquesta nova activitat.

Com unir-se a les sortides virtuals "meetup zwift" del Club? .

Busca "Find Zwifters" al CCGràcia i afegeix-lo com a amic. Una vegada afegit, CCGràcia t'afegirà com a amic i quan es creïn les sortides virtuals, rebràs una notificació de l'esdeveniment.
És molt important que no arribis tard.

Quan es faran les sortides virtuals?

  • Dimarts a les 18.30 h
    Dijous a les 19.00 h
    Hem escollit aquests dies i hores perquè han estat els més votats.

Rodar en grup:

Començarem les primeres sortides amb la intenció de rodar tots junts, per això triarem l'opció de "Keep Everyone Together" (mantenir-nos a tots junts), la qual cosa permetrà prendre petites distàncies, però hi haurà una espècie d'efecte "goma", perquè ningú s'escapi de l'escamot. Rodarem tots junts durant tota la ruta, sense importar els pedals que doni cadascú.

Pots entrar una estona abans per a escalfar, i quan acabi el compte enrere tots començarem a rodar. El xat en aquests moments serà intern, així que ens podrem comunicar per allà, tot i que hem pensat utilitzar també l'aplicació de Google meet per a veure'ns.

Enllaç per a connectar-se a Google Meet: https://meet.google.com/uzm-musv-sbs

En les sortides continuarem veient a multitud de ciclistes, però no us preocupeu perquè això és normal, Zwift no aïlla al grup, sinó que rodaràs amb el teu grup i que es veurà de color verd en la graella de la dreta. Així que no facis molt cas a la resta.

Quan començarà la primera sortida?

  • Com aquest dissabte 28 de novembre el pronòstic és de pluja, començarem la primera sortida a les 9h del matí. Per el  moment, els caps de setmana només es realitzaran les sortides virtuals en cas de pluja.

A l'app del club, a la secció d'activitats, us podeu apuntar i veure quins socis/es estan apuntats/ades; a banda també trobareu informació de la ruta i l'enllaç per a connectar-se a Google Meet.

Hem rebut moltes idees per a aquesta mena de sortides. Començarem amb aquesta mena d'activitat i anirem afegint novetats,  de les quals us anirem informant.

Cuideu-vos i una forta abraçada,

La Junta Directiva

----------------------------------

Apreciados socios/as,

Tal y como os avanzamos en anteriores correos, estamos preparando las salidas virtuales para pasar un buen rato con los compañeros del Club encima del rodillo.

En primer lugar, queremos dar las gracias a todos el que habéis participado llenando la encuesta que os hicimos llegar. La aplicación que ha tenido más votos ha sido Zwift, así que utilizaremos esta aplicación para empezar con esta nueva actividad.

Cómo unirse en las salidas virtuales "meetup zwift" del Club?

Busca "Find Zwifters" en el CCGracia y añádelo como amigo. Una vez añadido, CCGràcia te añadirá como amigo y cuando se creen las salidas virtuales, recibirás una notificación del acontecimiento.
Es muy importante que no llegues tarde.

Cuando se harán las salidas virtuales?

Martes a las 18.30 h
Jueves a las 19.00 h
Hemos escogido estos días y horas porque han sido los más votados.

Rodar en grupo:

Empezaremos las primeras salidas con la intención de rodar todos juntos, por eso elegiremos la opción de "Keep Everyone Together" (mantenernos a todos juntos), lo cual permitirá tomar pequeñas distancias, pero habrá una especie de efecto "goma", para que nadie se escape del pelotón. Rodaremos todos juntos durante toda la ruta, sin importar los pedales que dé cada cual.

Puedes entrar un rato antes para calentar, y cuando acabe la cuenta atrás todos empezaremos a rodar. El chat en estos momentos será interno, así que nos podremos comunicar por allá, a pesar de que hemos pensado utilizar también la aplicación de Google meet para vernos.

En las salidas continuaremos viendo a multitud de ciclistas, pero no os preocupáis porque esto es normal, Zwift no aísla al grupo, sino que rodarás con tu grupo y se verá de color verde en la parrilla de la derecha. Así que no hagas mucho caso al resto.

Cuando empezará la primera salida?

Como este sábado 28 de noviembre el pronóstico es de lluvia, empezaremos la primera salida a las 9 h de la mañana. Por el  momento, los fines de semana solo se realizarán las salidas virtuales en caso de lluvia.

En la app del club, en la sección de actividades, os podéis apuntar y ver qué socios/se están apuntados/as; además también encontraréis información de la ruta y el enlace para conectarse en Google meet.

Hemos recibido muchas ideas para este tipo de salidas. Empezaremos con este tipo de actividad e iremos añadiendo novedades,  de las cuales os iremos informante.

Cuidaos y un fuerte abrazo,

La Junta Directiva

Comunicat

17/11/2020

Primer concurs fotogràfic del CCGràcia: Ciclisme en temps de Covid!

Benvolguts/udes,

Us presentem el primer concurs fotogràfic del Club Ciclista Gràcia: Ciclisme en temps de Covid!

Sabem que les nostres rutines i dinàmiques ciclistes han canviat, els carrers s’han buidat, però també hem omplert de bicis moltes carreteres i vivim situacions excepcionals que val la pena que perdurin en les nostres imatges. Per això us animem a participar en el concurs i a mostrar com viviu el ciclisme en temps de Covid.

Trobareu tota la informació al web https://www.ccgracia.org/concursfotografic. Les fotografies es podran enviar del 20 de novembre al 5 de desembre, i les imatges guanyadores es faran públiques el 13 de desembre. Seran els socis i les sòcies qui triïn, per votació popular, les imatges finalistes. Hi haurà premis per a les cinc millors fotografies, i la guanyadora, a banda del premi, servirà per fer la nadala digital del Club d’enguany. Els premis són amb entitats col·laboradores amb el Club i on els socis tenen descomptes.

Trobareu a l'enllaç del web les bases del concurs, on s’explica la forma d’enviament de les fotografies, format i mides requerits, i els premis que es repartiran. No dubteu a escriure’ns al correu del club ccgracia@ccgracia.org si teniu qualsevol qüestió o pregunta.

Esperem que us agradi aquesta nova proposta, que us animeu a participar al concurs i que, entre tots i totes, fem un bon recull de fotografies.

Cuideu-vos i una forta abraçada,

La Junta Directiva

----------------------------------

Apreciados socios/as,

Os presentamos el primer concurso fotográfico del Club Ciclista Gracia: Ciclismo en tiempos de ovid!

Sabemos que nuestras rutinas y dinámicas ciclistas han cambiado, las calles se han vaciado, pero también hemos llenado de bicis muchas carreteras y vivimos situaciones excepcionales que merece la pena que perduren en nuestras imágenes. Por eso os animamos a participar en el concurso y a mostrar como vivís el ciclismo en tiempos de Covid.

Encontraréis toda la información en la web https://www.ccgracia.org/concursfotografic. Las fotografías se podrán enviar del 20 de noviembre al 5 de diciembre, y las imágenes ganadoras se harán públicas el 13 de diciembre. Serán los socios y las socias quienes elijan, por votación popular, las imágenes finalistas. Habrá premios para las cinco mejores fotografías, y la ganadora, además del premio, servirá para hacer la felicitación navideña digital del Club de este año. Los premios son con entidades colaboradoras del Club y en las cuales los socios tienen descuentos.

Encontraréis en el enlace del web las bases del concurso, donde se explica la forma de envío de las fotografías, formato y medidas requeridas, y los premios que se repartirán. No dudéis en escribirnos al correo del club ccgracia@ccgracia.org si tenéis cualquier cuestión o pregunta.

Esperamos que os guste esta nueva propuesta, que os animéis a participar y que, entre todos y todas, hagamos una buena compilación de fotografías.

Cuidaos y un fuerte abrazo,

La Junta Directiva

Comunicat

30/10/2020

Noves mesures de mobilitat, Diada Montserratina i Fundació Asdent

Benvolguts/udes,


S’ha publicat les noves mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 en la resolució de SLT/2700/2020. Així, des del divendres a les 6 del matí fins dilluns a la mateixa hora es limita l’entrada i sortida de persones de cada terme municipal, tot i que es permeten les activitats esportives a l’aire lliure entre ens municipis limítrofs, i per tant la pràctica del ciclisme.


També us volem informar que la Federació Catalana de Ciclisme ha cercat una alternativa per a la Diada Montserratina, que es farà de forma individual entre els dies 31 d’octubre i 30 de novembre. Trobareu totes les instruccions per a donar-vos d’alta i participar a la diada a l’enllaç http://cicloturismecat.com/diada-montserratina-2020/

Heu de fer una inscripció prèvia, donant-vos d’alta a l’app ALP (Active Life Passport) i al club Strava de la federació i per la vostra participació rebreu un pin digital. Així mateix, si la fan més de 5 persones del Club, rebrem la tradicional cinta commemorativa com a club participant. Com la situació sanitària i les mesures que es prenen van variant, us recomanem anar seguint les indicacions de les autoritats a l’hora de fer-la i dels grups reduïts permesos.Com sabeu el CCGràcia fa anys que col·labora amb la Fundació ASDENT (www.asdent.es) mitjançant la recollida de taps de plàstic, que ASDENT utilitza per obtenir recursos que permeten seguir amb la investigació d'aquesta malaltia minoritaria, en busca d'una cura. Fins ara els taps es recollien a la Seu del Club, on un soci els anava portant al lloc on la Fundació els recollia. Doncs bé, des de fa poc, l'empresa de couriers NACEX col.labora també amb la Fundació, i és allí on, a partir d’ara, podreu deixar les vostres bosses amb taps, a qualsevol de les seves seus, que podeu trobar al seu cercador http://www.nacex.es/irCerca.do. Per tant, ja no cal que en porteu més a la Seu del Club. Gràcies per la vostra col·laboració.


Cuideu-vos i una forta abraçada,

La Junta Directiva

----------------------------------

Apreciados socios/as,

Se han publicado las nuevas medidas en materia de salud pública para la contención del brote epidémico de la pandemia de COVID-19 en la resolución de SLT/2700/2020. Así, desde el viernes a las 6 de la mañana hasta el lunes a la misma hora se limita la entrada y salida de personas de cada término municipal, aunque se permiten las actividades deportivas al aire libre entre nos municipios limítrofes, y por tanto la práctica del ciclismo.


También os queremos informar que la Federación Catalana de Ciclismo ha buscado una alternativa para la Diada Montserratina, que se hará de forma individual entre los días 31 de octubre y 30 de noviembre. Encontraréis todas las instrucciones para daros de alta y participar en la diada en enlace http://cicloturismecat.com/diada-montserratina-2020/
Tenéis que hacer una inscripción previa, dándoos de alta a la app ALP (Activo Life Passport) y en el club Strava de la federación y por vuestra participación recibiréis un pin digital. Asímismo, si la hacen más de 5 personas del Club, recibiremos la tradicional cinta conmemorativa como club participante. Como la situación sanitaria y las medidas que se toman van variando, os recomendamos ir siguiendo las indicaciones de las autoridades y de los grupos reducidos permitidos.


Cómo sabéis el CCGràcia hace años que colabora con la Fundación ASDENT (www.asdent.es) mediante la recogida de tapones de plástico, que ASDENT utiliza para obtener recursos que permitan seguir con la investigación de esta enfermedad minoritaria, en busca de una cura. Hasta ahora los tapones se recogían en la Sede del Club, donde un socio los iba llevando al lugar donde la Fundación los recogía. Pues bien, desde hace poco, la empresa de couriers NACEX colabora también con la Fundación, y es allí donde, a partir de ahora, podréis dejar vuestras bolsas con tapones, en cualquier de sus sedes  que podéis encontrar a su buscador http://www.nacex.es/ircerca.do. Por lo tanto, ya no hace falta que lleváis más a la Sede del Club. Gracias por vuestra colaboración.


Cuidaos y un fuerte abrazo,

La Junta Directiva

Comunicat

23/10/2020

Loteria de Nadal disponible al club i on-line i resultats de la crono de Sta. Creu

Benvolguts/udes,

Ja tenim la loteria de Nadal disponible amb el número habitual del CCGracia, el  42.125. Aquest any tot és diferent a causa de la situació sanitària i, malgrat això, volem que tothom pugui participar en el sorteig. És per això que hem habilitat la possibilitat de fer la compra on-line de les participacions, a banda dels talonaris físics que tenim a la seu social.

A partir del divendres podeu passar pel club a comprar la loteria i també la podeu comprar en l’enllaç següent: https://www.ccgracia.org/loteriadenadal
Un cop entreu a l’enllaç us haureu de registrar i seguir les passes que s’hi indiquen, és molt senzill. Feta la compra, rebreu un correu amb tota la informació de les participacions comprades i recordeu que aquest correu és el que heu de guardar, ja que no s’envien físicament. Aquesta compra on-line es fa directament a la nostra administració de loteria habitual i té totes les garanties com a punt oficial de venda.

Com sempre, les participacions són de 3€, dels quals es juguen 2,4€ i es fa una donació de 0,60€ per al Club.

Volem aprofitar aquest correu per enviar-vos els resultats de la prova cronometrada de Sta. Creu d’Olorda, que s’ha celebrat durant la primera quinzena d’aquest mes d’octubre. En aquest enllaç trobareu els participants ordenats per temps. Volem donar les gràcies a tots i totes els que heu participat, per la il·lusió i la col·laboració amb la qual heu compartit el vostre temps i esforç.

Estem en un any atípic i en unes circumstàncies on mai ens hi havíem trobat però, malgrat això, la Junta Directiva vol continuar mantenint l’esperit de club i de companyonia que sempre ha tingut el CCGràcia, i durant les properes setmanes us seguirem presentant altres propostes que esperem que us agradin

Una abraçada,

La Junta Directiva

----------------------------------

Apreciados socios/as,

Ya tenemos la lotería de Navidad disponible con el número habitual del CCGracia, el 42.125. Este año todo es diferente a causa de la situación sanitaria y, a pesar de esto, queremos que todo el mundo pueda participar en el sorteo. Es por ello que hemos habilitado la posibilidad de hacer la compra on-line de las participaciones, además de los talonarios físicos que tenemos en la sede social.

A partir del viernes podéis pasar por el club a comprar la lotería y también la podéis comprar en el enlace siguiente: https://www.ccgracia.org/loteriadenadal
Una vez entréis en el enlace os tendréis que registrar y seguir los pasos que se indican, es muy sencillo. Hecha la compra, recibiréis un correo con toda la información de las participaciones compradas y recordad que este correo es el que tenéis que guardar, puesto que no se envían físicamente. Esta compra on-line se hace directamente a nuestra administración de lotería habitual y tiene todas las garantías como punto oficial de venta.

Cómo siempre, las participaciones son de 3€, de los cuales se juegan 2,4€ y se hace una donación de 0,60€ para el Club.

Queremos aprovechar este correo para enviar los resultados de la prueba cronometrada de Sta. Creu d’Olorda, que se ha celebrado durante la primera quincena de este mes de octubre. En este enlace encontraréis los participantes ordenados por tiempos. Queremos dar las gracias a todos y todas los que habéis participado, por la ilusión y la colaboración con la que habéis compartido vuestro tiempo y esfuerzo.

Estamos en un año atípico y en unas circunstancias donde nunca nos habíamos encontrado pero, a pesar de esto, la Junta Directiva quiere continuar manteniendo el espíritu de club y de compañerismo que siempre ha tenido lo CCGràcia y durante las próximas semanas os seguiremos presentando otras propuestas que esperamos que os gusten.

Un abrazo,
La Junta Directiva

Comunicat

16/10/2020

 Trobada virtual de socis i sòcies

Benvolguts /udes,

Aquest dissabte farem la trobada virtual amb els socis i sòcies per presentar els resultats de la crono de Sta. Creu, tal com ja es va anunciar. També tenim previst fer, en la mateixa trobada, un torn obert de paraula, on tothom que vulgui podrà parlar sobre els temes del club que més li preocupen en aquesta situació tan especial que vivim o fer qualsevol proposta que cregui oportuna. Pretenem que sigui un espai de trobada distès i amable, per veure’ns les cares i on totes les propostes siguin benvingudes.


La  trobada virtual serà el dissabte 17 d'octubre als 17 hores i per  accedir-hi, us hem enviat un mail als socis amb la informació de  l'accés. Si no ho heu rebut, envieu un mail a ccgracia@ccgracia.org sol·licitant les dades.


Finalment us volem recordar que aquest diumenge 18 finalitza el termini per a fer la comanda de roba d’hivern. Podeu formalitzar l’encàrrec a l’enllaç: http://www.ccgracia.org/online-store

Ens veiem virtualment aquest dissabte, una abraçada,
La Junta Directiva

----------------------------------

Apreciados socios/as,

Este sábado haremos el encuentro virtual con los socios y socias para presentar los resultados de la crono de Sta. Creu, tal como ya se anunció. También tenemos previsto hacer, en el mismo encuentro, un turno abierto de palabra, donde todo el mundo que quiera podrá hablar sobre los temas del club que más le preocupen en esta situación tan especial que vivimos o hacer cualquier propuesta que crea oportuna. Pretendemos que sea un espacio de encuentro distendido y amable, para vernos las caras y donde todas las propuestas sean bienvenidas.


El encuentro virtual será el sábado 17 de octubre a las 17 horas y para acceder, os hemos enviado un mail a los socios con la información del acceso. Si no lo habéis recibido, enviar un mail a ccgracia@ccgracia.org solicitante los datos.


Finalmente os queremos recordar que este domingo 18 finaliza el plazo para hacer el pedido de ropa de invierno. Podéis formalizar el encargo en el enlace: http://www.ccgracia.org/online-store

Nos vemos virtualmente este sábado, un abrazo,
La Junta Directiva

©2020 Club Ciclista Gràcia