Comunicat

26/11/2020

Sortides virtuals al CCGràcia

Estimats/des Socis/es


Tal com us vàrem avançar en anteriors correus, estem preparant les sortides virtuals per a passar una bona estona amb els companys del Club a sobre el rodet!.

En primer lloc, volem donar les gràcies a tots el que heu participat omplint l'enquesta que us vàrem fer arribar. L'aplicació que ha tingut més vots ha estat Zwift, així que utilitzarem aquesta aplicació per començar amb aquesta nova activitat.

Com unir-se a les sortides virtuals "meetup zwift" del Club? .

Busca "Find Zwifters" al CCGràcia i afegeix-lo com a amic. Una vegada afegit, CCGràcia t'afegirà com a amic i quan es creïn les sortides virtuals, rebràs una notificació de l'esdeveniment.
És molt important que no arribis tard.

Quan es faran les sortides virtuals?

  • Dimarts a les 18.30 h
    Dijous a les 19.00 h
    Hem escollit aquests dies i hores perquè han estat els més votats.

Rodar en grup:

Començarem les primeres sortides amb la intenció de rodar tots junts, per això triarem l'opció de "Keep Everyone Together" (mantenir-nos a tots junts), la qual cosa permetrà prendre petites distàncies, però hi haurà una espècie d'efecte "goma", perquè ningú s'escapi de l'escamot. Rodarem tots junts durant tota la ruta, sense importar els pedals que doni cadascú.

Pots entrar una estona abans per a escalfar, i quan acabi el compte enrere tots començarem a rodar. El xat en aquests moments serà intern, així que ens podrem comunicar per allà, tot i que hem pensat utilitzar també l'aplicació de Google meet per a veure'ns.

Enllaç per a connectar-se a Google Meet: https://meet.google.com/uzm-musv-sbs

En les sortides continuarem veient a multitud de ciclistes, però no us preocupeu perquè això és normal, Zwift no aïlla al grup, sinó que rodaràs amb el teu grup i que es veurà de color verd en la graella de la dreta. Així que no facis molt cas a la resta.

Quan començarà la primera sortida?

  • Com aquest dissabte 28 de novembre el pronòstic és de pluja, començarem la primera sortida a les 9h del matí. Per el  moment, els caps de setmana només es realitzaran les sortides virtuals en cas de pluja.

A l'app del club, a la secció d'activitats, us podeu apuntar i veure quins socis/es estan apuntats/ades; a banda també trobareu informació de la ruta i l'enllaç per a connectar-se a Google Meet.

Hem rebut moltes idees per a aquesta mena de sortides. Començarem amb aquesta mena d'activitat i anirem afegint novetats,  de les quals us anirem informant.

Cuideu-vos i una forta abraçada,

La Junta Directiva

----------------------------------

Apreciados socios/as,

Tal y como os avanzamos en anteriores correos, estamos preparando las salidas virtuales para pasar un buen rato con los compañeros del Club encima del rodillo.

En primer lugar, queremos dar las gracias a todos el que habéis participado llenando la encuesta que os hicimos llegar. La aplicación que ha tenido más votos ha sido Zwift, así que utilizaremos esta aplicación para empezar con esta nueva actividad.

Cómo unirse en las salidas virtuales "meetup zwift" del Club?

Busca "Find Zwifters" en el CCGracia y añádelo como amigo. Una vez añadido, CCGràcia te añadirá como amigo y cuando se creen las salidas virtuales, recibirás una notificación del acontecimiento.
Es muy importante que no llegues tarde.

Cuando se harán las salidas virtuales?

Martes a las 18.30 h
Jueves a las 19.00 h
Hemos escogido estos días y horas porque han sido los más votados.

Rodar en grupo:

Empezaremos las primeras salidas con la intención de rodar todos juntos, por eso elegiremos la opción de "Keep Everyone Together" (mantenernos a todos juntos), lo cual permitirá tomar pequeñas distancias, pero habrá una especie de efecto "goma", para que nadie se escape del pelotón. Rodaremos todos juntos durante toda la ruta, sin importar los pedales que dé cada cual.

Puedes entrar un rato antes para calentar, y cuando acabe la cuenta atrás todos empezaremos a rodar. El chat en estos momentos será interno, así que nos podremos comunicar por allá, a pesar de que hemos pensado utilizar también la aplicación de Google meet para vernos.

En las salidas continuaremos viendo a multitud de ciclistas, pero no os preocupáis porque esto es normal, Zwift no aísla al grupo, sino que rodarás con tu grupo y se verá de color verde en la parrilla de la derecha. Así que no hagas mucho caso al resto.

Cuando empezará la primera salida?

Como este sábado 28 de noviembre el pronóstico es de lluvia, empezaremos la primera salida a las 9 h de la mañana. Por el  momento, los fines de semana solo se realizarán las salidas virtuales en caso de lluvia.

En la app del club, en la sección de actividades, os podéis apuntar y ver qué socios/se están apuntados/as; además también encontraréis información de la ruta y el enlace para conectarse en Google meet.

Hemos recibido muchas ideas para este tipo de salidas. Empezaremos con este tipo de actividad e iremos añadiendo novedades,  de las cuales os iremos informante.

Cuidaos y un fuerte abrazo,

La Junta Directiva

Comunicat

17/11/2020

Primer concurs fotogràfic del CCGràcia: Ciclisme en temps de Covid!

Benvolguts/udes,

Us presentem el primer concurs fotogràfic del Club Ciclista Gràcia: Ciclisme en temps de Covid!

Sabem que les nostres rutines i dinàmiques ciclistes han canviat, els carrers s’han buidat, però també hem omplert de bicis moltes carreteres i vivim situacions excepcionals que val la pena que perdurin en les nostres imatges. Per això us animem a participar en el concurs i a mostrar com viviu el ciclisme en temps de Covid.

Trobareu tota la informació al web https://www.ccgracia.org/concursfotografic. Les fotografies es podran enviar del 20 de novembre al 5 de desembre, i les imatges guanyadores es faran públiques el 13 de desembre. Seran els socis i les sòcies qui triïn, per votació popular, les imatges finalistes. Hi haurà premis per a les cinc millors fotografies, i la guanyadora, a banda del premi, servirà per fer la nadala digital del Club d’enguany. Els premis són amb entitats col·laboradores amb el Club i on els socis tenen descomptes.

Trobareu a l'enllaç del web les bases del concurs, on s’explica la forma d’enviament de les fotografies, format i mides requerits, i els premis que es repartiran. No dubteu a escriure’ns al correu del club ccgracia@ccgracia.org si teniu qualsevol qüestió o pregunta.

Esperem que us agradi aquesta nova proposta, que us animeu a participar al concurs i que, entre tots i totes, fem un bon recull de fotografies.

Cuideu-vos i una forta abraçada,

La Junta Directiva

----------------------------------

Apreciados socios/as,

Os presentamos el primer concurso fotográfico del Club Ciclista Gracia: Ciclismo en tiempos de ovid!

Sabemos que nuestras rutinas y dinámicas ciclistas han cambiado, las calles se han vaciado, pero también hemos llenado de bicis muchas carreteras y vivimos situaciones excepcionales que merece la pena que perduren en nuestras imágenes. Por eso os animamos a participar en el concurso y a mostrar como vivís el ciclismo en tiempos de Covid.

Encontraréis toda la información en la web https://www.ccgracia.org/concursfotografic. Las fotografías se podrán enviar del 20 de noviembre al 5 de diciembre, y las imágenes ganadoras se harán públicas el 13 de diciembre. Serán los socios y las socias quienes elijan, por votación popular, las imágenes finalistas. Habrá premios para las cinco mejores fotografías, y la ganadora, además del premio, servirá para hacer la felicitación navideña digital del Club de este año. Los premios son con entidades colaboradoras del Club y en las cuales los socios tienen descuentos.

Encontraréis en el enlace del web las bases del concurso, donde se explica la forma de envío de las fotografías, formato y medidas requeridas, y los premios que se repartirán. No dudéis en escribirnos al correo del club ccgracia@ccgracia.org si tenéis cualquier cuestión o pregunta.

Esperamos que os guste esta nueva propuesta, que os animéis a participar y que, entre todos y todas, hagamos una buena compilación de fotografías.

Cuidaos y un fuerte abrazo,

La Junta Directiva

Comunicat

30/10/2020

Noves mesures de mobilitat, Diada Montserratina i Fundació Asdent

Benvolguts/udes,


S’ha publicat les noves mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 en la resolució de SLT/2700/2020. Així, des del divendres a les 6 del matí fins dilluns a la mateixa hora es limita l’entrada i sortida de persones de cada terme municipal, tot i que es permeten les activitats esportives a l’aire lliure entre ens municipis limítrofs, i per tant la pràctica del ciclisme.


També us volem informar que la Federació Catalana de Ciclisme ha cercat una alternativa per a la Diada Montserratina, que es farà de forma individual entre els dies 31 d’octubre i 30 de novembre. Trobareu totes les instruccions per a donar-vos d’alta i participar a la diada a l’enllaç http://cicloturismecat.com/diada-montserratina-2020/

Heu de fer una inscripció prèvia, donant-vos d’alta a l’app ALP (Active Life Passport) i al club Strava de la federació i per la vostra participació rebreu un pin digital. Així mateix, si la fan més de 5 persones del Club, rebrem la tradicional cinta commemorativa com a club participant. Com la situació sanitària i les mesures que es prenen van variant, us recomanem anar seguint les indicacions de les autoritats a l’hora de fer-la i dels grups reduïts permesos.Com sabeu el CCGràcia fa anys que col·labora amb la Fundació ASDENT (www.asdent.es) mitjançant la recollida de taps de plàstic, que ASDENT utilitza per obtenir recursos que permeten seguir amb la investigació d'aquesta malaltia minoritaria, en busca d'una cura. Fins ara els taps es recollien a la Seu del Club, on un soci els anava portant al lloc on la Fundació els recollia. Doncs bé, des de fa poc, l'empresa de couriers NACEX col.labora també amb la Fundació, i és allí on, a partir d’ara, podreu deixar les vostres bosses amb taps, a qualsevol de les seves seus, que podeu trobar al seu cercador http://www.nacex.es/irCerca.do. Per tant, ja no cal que en porteu més a la Seu del Club. Gràcies per la vostra col·laboració.


Cuideu-vos i una forta abraçada,

La Junta Directiva

----------------------------------

Apreciados socios/as,

Se han publicado las nuevas medidas en materia de salud pública para la contención del brote epidémico de la pandemia de COVID-19 en la resolución de SLT/2700/2020. Así, desde el viernes a las 6 de la mañana hasta el lunes a la misma hora se limita la entrada y salida de personas de cada término municipal, aunque se permiten las actividades deportivas al aire libre entre nos municipios limítrofes, y por tanto la práctica del ciclismo.


También os queremos informar que la Federación Catalana de Ciclismo ha buscado una alternativa para la Diada Montserratina, que se hará de forma individual entre los días 31 de octubre y 30 de noviembre. Encontraréis todas las instrucciones para daros de alta y participar en la diada en enlace http://cicloturismecat.com/diada-montserratina-2020/
Tenéis que hacer una inscripción previa, dándoos de alta a la app ALP (Activo Life Passport) y en el club Strava de la federación y por vuestra participación recibiréis un pin digital. Asímismo, si la hacen más de 5 personas del Club, recibiremos la tradicional cinta conmemorativa como club participante. Como la situación sanitaria y las medidas que se toman van variando, os recomendamos ir siguiendo las indicaciones de las autoridades y de los grupos reducidos permitidos.


Cómo sabéis el CCGràcia hace años que colabora con la Fundación ASDENT (www.asdent.es) mediante la recogida de tapones de plástico, que ASDENT utiliza para obtener recursos que permitan seguir con la investigación de esta enfermedad minoritaria, en busca de una cura. Hasta ahora los tapones se recogían en la Sede del Club, donde un socio los iba llevando al lugar donde la Fundación los recogía. Pues bien, desde hace poco, la empresa de couriers NACEX colabora también con la Fundación, y es allí donde, a partir de ahora, podréis dejar vuestras bolsas con tapones, en cualquier de sus sedes  que podéis encontrar a su buscador http://www.nacex.es/ircerca.do. Por lo tanto, ya no hace falta que lleváis más a la Sede del Club. Gracias por vuestra colaboración.


Cuidaos y un fuerte abrazo,

La Junta Directiva

Comunicat

23/10/2020

Loteria de Nadal disponible al club i on-line i resultats de la crono de Sta. Creu

Benvolguts/udes,

Ja tenim la loteria de Nadal disponible amb el número habitual del CCGracia, el  42.125. Aquest any tot és diferent a causa de la situació sanitària i, malgrat això, volem que tothom pugui participar en el sorteig. És per això que hem habilitat la possibilitat de fer la compra on-line de les participacions, a banda dels talonaris físics que tenim a la seu social.

A partir del divendres podeu passar pel club a comprar la loteria i també la podeu comprar en l’enllaç següent: https://www.ccgracia.org/loteriadenadal
Un cop entreu a l’enllaç us haureu de registrar i seguir les passes que s’hi indiquen, és molt senzill. Feta la compra, rebreu un correu amb tota la informació de les participacions comprades i recordeu que aquest correu és el que heu de guardar, ja que no s’envien físicament. Aquesta compra on-line es fa directament a la nostra administració de loteria habitual i té totes les garanties com a punt oficial de venda.

Com sempre, les participacions són de 3€, dels quals es juguen 2,4€ i es fa una donació de 0,60€ per al Club.

Volem aprofitar aquest correu per enviar-vos els resultats de la prova cronometrada de Sta. Creu d’Olorda, que s’ha celebrat durant la primera quinzena d’aquest mes d’octubre. En aquest enllaç trobareu els participants ordenats per temps. Volem donar les gràcies a tots i totes els que heu participat, per la il·lusió i la col·laboració amb la qual heu compartit el vostre temps i esforç.

Estem en un any atípic i en unes circumstàncies on mai ens hi havíem trobat però, malgrat això, la Junta Directiva vol continuar mantenint l’esperit de club i de companyonia que sempre ha tingut el CCGràcia, i durant les properes setmanes us seguirem presentant altres propostes que esperem que us agradin

Una abraçada,

La Junta Directiva

----------------------------------

Apreciados socios/as,

Ya tenemos la lotería de Navidad disponible con el número habitual del CCGracia, el 42.125. Este año todo es diferente a causa de la situación sanitaria y, a pesar de esto, queremos que todo el mundo pueda participar en el sorteo. Es por ello que hemos habilitado la posibilidad de hacer la compra on-line de las participaciones, además de los talonarios físicos que tenemos en la sede social.

A partir del viernes podéis pasar por el club a comprar la lotería y también la podéis comprar en el enlace siguiente: https://www.ccgracia.org/loteriadenadal
Una vez entréis en el enlace os tendréis que registrar y seguir los pasos que se indican, es muy sencillo. Hecha la compra, recibiréis un correo con toda la información de las participaciones compradas y recordad que este correo es el que tenéis que guardar, puesto que no se envían físicamente. Esta compra on-line se hace directamente a nuestra administración de lotería habitual y tiene todas las garantías como punto oficial de venta.

Cómo siempre, las participaciones son de 3€, de los cuales se juegan 2,4€ y se hace una donación de 0,60€ para el Club.

Queremos aprovechar este correo para enviar los resultados de la prueba cronometrada de Sta. Creu d’Olorda, que se ha celebrado durante la primera quincena de este mes de octubre. En este enlace encontraréis los participantes ordenados por tiempos. Queremos dar las gracias a todos y todas los que habéis participado, por la ilusión y la colaboración con la que habéis compartido vuestro tiempo y esfuerzo.

Estamos en un año atípico y en unas circunstancias donde nunca nos habíamos encontrado pero, a pesar de esto, la Junta Directiva quiere continuar manteniendo el espíritu de club y de compañerismo que siempre ha tenido lo CCGràcia y durante las próximas semanas os seguiremos presentando otras propuestas que esperamos que os gusten.

Un abrazo,
La Junta Directiva

Comunicat

16/10/2020

 Trobada virtual de socis i sòcies

Benvolguts /udes,

Aquest dissabte farem la trobada virtual amb els socis i sòcies per presentar els resultats de la crono de Sta. Creu, tal com ja es va anunciar. També tenim previst fer, en la mateixa trobada, un torn obert de paraula, on tothom que vulgui podrà parlar sobre els temes del club que més li preocupen en aquesta situació tan especial que vivim o fer qualsevol proposta que cregui oportuna. Pretenem que sigui un espai de trobada distès i amable, per veure’ns les cares i on totes les propostes siguin benvingudes.


La  trobada virtual serà el dissabte 17 d'octubre als 17 hores i per  accedir-hi, us hem enviat un mail als socis amb la informació de  l'accés. Si no ho heu rebut, envieu un mail a ccgracia@ccgracia.org sol·licitant les dades.


Finalment us volem recordar que aquest diumenge 18 finalitza el termini per a fer la comanda de roba d’hivern. Podeu formalitzar l’encàrrec a l’enllaç: http://www.ccgracia.org/online-store

Ens veiem virtualment aquest dissabte, una abraçada,
La Junta Directiva

----------------------------------

Apreciados socios/as,

Este sábado haremos el encuentro virtual con los socios y socias para presentar los resultados de la crono de Sta. Creu, tal como ya se anunció. También tenemos previsto hacer, en el mismo encuentro, un turno abierto de palabra, donde todo el mundo que quiera podrá hablar sobre los temas del club que más le preocupen en esta situación tan especial que vivimos o hacer cualquier propuesta que crea oportuna. Pretendemos que sea un espacio de encuentro distendido y amable, para vernos las caras y donde todas las propuestas sean bienvenidas.


El encuentro virtual será el sábado 17 de octubre a las 17 horas y para acceder, os hemos enviado un mail a los socios con la información del acceso. Si no lo habéis recibido, enviar un mail a ccgracia@ccgracia.org solicitante los datos.


Finalmente os queremos recordar que este domingo 18 finaliza el plazo para hacer el pedido de ropa de invierno. Podéis formalizar el encargo en el enlace: http://www.ccgracia.org/online-store

Nos vemos virtualmente este sábado, un abrazo,
La Junta Directiva

Comunicat

04/10/2020

Comanda de roba d'hivern

Benvolguts/des socis i sòcies.

A partir d’avui ja podeu demanar la roba d’hivern del Club del fabricant Gobik. La roba disponible serà la mateixa que varem tenir l’any passat i també hem incorporat algunes peces d’estiu que van tenir molta demanda.

Per raons sanitàries i de precaució davant la Covid 19 enguany no tindrem mostres de roba al club per poder provar la talla. Us recomanem que comproveu quina és la vostra talla correcte a la guia de talles que trobareu quan feu la compra.
El termini per a que realitzeu les vostres comandes serà fins el proper diumenge 18 d’octubre. La previsió per al lliurament de la roba que s’hagi encarregat serà durant la primera quinzena del mes de novembre, tot i que en l’actual situació la data de lliurament pot variar. Us avisarem per mail quan estigui llesta..

Un cop feta la vostra comanda rebreu un email amb les dades bancàries per a fer la transferència o bé podeu fer el pagament presencial al mateix Club.
La petició no és confirmarà fins que no es realitzi el pagament.

Moltes gràcies, un cop més. i salutacions,

La Junta Directiva

_____________________________________________________

Apreciados/as socios y socias.

A partir de hoy ya podéis pedir la ropa de invierno del Club del fabricante Gobik. La ropa disponible será la misma que tuvimos el año pasado y también hemos incorporado algunas piezas de verano que tuvieron mucha demanda.

Por razones sanitarias y de precaución ante la Covid 19 este año no tendremos muestras de ropa en el  club para poder probar la talla. Os recomendamos que comprobéis cuál es vuestra talla correcta en la guía de tallas que encontraréis cuando hagais la compra.

Encontraréis todos los productos y sus características y podéis formalizar el encargo en el enlace :de la web: http://www.ccgracia.org/online-store

El plazo para que realizáis vuestros pedidos será hasta el próximo domingo 18 de octubre. La previsión para la entrega de la ropa que se haya encargado será durante la primera quincena del mes de noviembre, a pesar de que en la actual situación la fecha de entrega puede variar. Os avisaremos por mail cuando esté lista..

Una vez hecho vuestro pedido recibiréis un email con los datos bancarios para hacer la transferencia o bien podéis hacer el pago presencial en el mismo Club.
La petición no se confirmará hasta que no se realice el pago.

Muchas gracias, una vez mas y saludos,

La Junta Directiva

Comunicat

27/09/2020

Crono de Santa Creu d'Olorda 2020

Benvolguts, benvolgudes

Des de la Junta del Club Ciclista Gràcia hem estat plantejant algunes propostes per tal de poder mantenir una certa dinàmica de relació entre els socis i sòcies donades les restriccions que estan obligant a restringir les sortides oficials del calendari cicloturista i donar-lo enguany per finalitzat.

Una de les que us voldríem proposar seria la de fer una versió adaptada al context actual d’un dels actes socials importants del club: la cronoescalda de Santa Creu d’Olorda.

Com que enguany no la podem celebrar com cada any (per raons obvies) i no podrem retrobar-nos tots i totes a l’esmorzar de germanor tradicional, voldríem plantejar una adaptació intentant preservar una part del seu esperit.

L’idea seria que cadascú de vosaltres pogués fer la crono de forma individual durant la primera quinzena del mes d’octubre, en el moment i hora que cadascú vulgui i millor li convingui.

Trobareu tota la informació de la prova a https://www.ccgracia.org/crono-santa-creu-olorda i us en donem els detalls:

-         Es pot fer la crono individual entre els dies 1 i 16 d’octubre
-         Son 4,8 km de cronoescalada  i trobareu el recorregut, l’inici i el final i els resultats dels anys anteriors al web.
-         Podeu enviar el vostre temps mitjançant el formulari que trobareu al web. El temps el podeu mesura via Strava, i si no hi sou, el podeu prendre vosaltres mateixos/as. Sabem que els i les ciclistes del CCGràcia són honestos, diran el temps real i no ho faran amb bicicleta elèctrica.

Amb la recopilació de totes les marques el dissabte 17 d’octubre a les 17h  es presentarien els resultats amb una trobada virtual on us convidem a tots i totes a assistir. Aquesta trobada virtual seria una manera, típica dels temps que corren, de veure’ns les cares (encara que sigui per pantalla) i poder compartir una estona.

La presencialitat és insubstituïble. Però estem intentant, igualment, de poder organitzar activitats que mantinguin el vincle amb el club i amb el conjunt de socis.

Esperem que us pugui interessar la proposta i que us animeu a participar.

Una abraçada

----------------------------------------

Apreciados socios y socias,

Desde la Junta del Club Ciclista Gracia hemos estado planteando algunas propuestas para poder mantener cierta dinámica de relación entre los socios y socias dadas las restricciones que están obligando a restringir las salidas oficiales del calendario cicloturista y darlo este año por finalizado.

Una de las que os querríamos proponer sería la de hacer una versión adaptada al contexto actual de uno de los actos sociales importantes del club: la cronoescalda de Santa Creu d’Olorda.

Como que este año no la podemos celebrar como siempre (por razones obvias) y no podremos reencontrarnos todos y todas en el desayuno tradicional, querríamos plantear una adaptación intentando preservar una parte de su espíritu.

La idea sería que cada cual de vosotros pudiera hacer la crono de forma individual durante la primera quincena del mes de octubre, en el momento y hora que cada cual quiera y mejor le convenga.

Encontraréis toda la información de la prueba en https://www.ccgracia.org/crono-santa-creu-olorda y os damos los detalles:
- Se puede hacer la crono individual entre los días 1 y 16 de octubre
- Son 4,8 km de cronoescalada y encontraréis el recorrido, el inicio y el final y los resultados de los años anteriores en la web.
- Podéis enviar vuestro tiempo mediante el formulario que encontraréis en la web. El tiempo lo podáis medir vía Strava y, sino, lo podéis tomar vosotros mismos/as. Sabemos que los y las ciclistas del CCGràcia son honestos, dirán el tiempo real y no lo harán en bicicleta eléctrica.

Con la recopilación de todas las marcas, el sábado 17 de octubre a las 17h se presentarían los resultados con un encuentro virtual donde os invitamos a todos y todas a asistir. Este encuentro virtual sería una manera, típica de los tiempos que corren, de vernos las caras (aunque sea por pantalla) y poder compartir un rato.

La presencialidad es insustituible. Pero estamos intentando, igualmente, de poder organizar actividades que mantengan el vínculo con el club y con el conjunto de socios.

Esperamos que os pueda interesar la propuesta y que os animéis a participar.

Un abrazo

Comunicat

31/08/2020

Continuació de la suspensió de les sortides durant el mes de setembre

Benvolguts/des socis i sòcies.

Esperem que aquells i aquelles que hagueu pogut disposar de vacances durant aquest mes d’agost les hagueu pogut gaudir i hagin servit per agafar aire i descansar enmig de la complexa situació que estem vivint a causa de la pandèmia.

Aprofitant la tornada a la feina i després del darrer comunicat que vam enviar el passat mes de juliol amb la suspensió de les sortides, donat l’increment dels contagis a Barcelona i bona part de Catalunya us voldríem actualitzar la situació en que quedaran les sortides oficials amb la situació actual.

Des de la Junta Directiva del Club Ciclista Gràcia la proposta és mantenir en suspensió les sortides donada l’evolució negativa de les dades de contagi i les noves restriccions establer-tes des del Govern de la Generalitat de Catalunya. Aquestes restriccions, que apareixen a la  RESOLUCIÓ SLT/2107/2020, de 28 d'agost, intenten limitar al màxim els contactes socials i es prohibeix les trobades a espais públics i privats de més de 10 persones. Tot i que l’activitat esportiva està permesa, pensem que la situació greu de risc de contagis i aquestes limitacions obliguen a la precaució i limitar les relacions i la practica ciclista en grups amplis.

Per tots aquests motius continuaran suspeses les sortides oficials del Club com a mínim durant el mes de setembre i fins que la situació es normalitzi i faci idoni el retorn a la pràctica del cicloturisme en grups organitzats.

De la mateixa manera us informem que el proper divendres dia 4 de setembre tornarà a estar oberta la seu del Club (en horari de 18h a 20h).

Durant el mes de setembre tenim previst fer diverses trobades de la Junta Directiva per tal de plantejar en quina situació quedarien les activitats i actes que durant la tardor s’acostumaven a organitzar des del Club (la cronoescalada i el corresponent esmorzar, el sopar de fi de temporada,etc..). Us anirem informant durant les properes setmanes.

Us volem enviar una càlida abraçada i ànims.

Cuideu-vos

Junta Directiva Club Ciclista Gràcia

________________________________

Apreciados/as socios y socias.

Esperamos que aquellos y aquellas que hayáis podido disponer de vacaciones durante este mes de agosto las hayáis podido disfrutar y hayan servido para coger aire y descansar en medio de la compleja situación que estamos viviendo a causa de la pandemia.

Aprovechando la vuelta al trabajo y después del último comunicado que enviamos el pasado mes de julio con la suspensión de las salidas, dado el incremento de los contagios en Barcelona y en buena parte de Cataluña os querríamos actualizar la situación en la que quedarán las salidas oficiales con la situación actual.

Desde la Junta Directiva del Club Ciclista Gracia la propuesta es mantener en suspensión las salidas dada la evolución negativa de los datos de contagio y las nuevas restricciones establecidas  desde el Gobierno de la Generalitat de Cataluña. Estas restricciones, que aparecen a la RESOLUCIÓN SLT/2107/2020, de 28 de agosto, intentan limitar al máximo los contactos sociales y se prohíben los encuentros en espacios públicos y privados de más de 10 personas. A pesar de que la actividad deportiva está permitida, pensamos que la situación grave de riesgo de contagios y estas limitaciones obligan a la precaución y limitar las relaciones y la práctica ciclista en grupos amplios.

Por todos estos motivos continuarán suspendidas las salidas oficiales del Club como mínimo durante el mes de septiembre y hasta que la situación se normalice y haga idóneo el retorno a la práctica del cicloturismo en grupos organizados.

Igualmente os informamos que el próximo viernes día 4 de septiembre volverá a estar abierta la sede del Club (en horario de 18h a 20h).

Durante el mes de septiembre tenemos previsto hacer varios encuentros de la Junta Directiva para plantear en qué situación quedarían las actividades y actas que durante el otoño se acostumbraban a organizar desde el Club (la cronoescalada y el correspondiente almuerzo, la cena de fin de temporada, etc..). Os iremos informando durante las próximas semanas.

Os queremos enviar un cálido abrazo y ánimos.
Cuidaos,
Junta Directiva Club Ciclista Gracia

Comunicat

30/07/2020

Suspensió de les sortides durant el mes d'agost i vacances

Benvolguts/des socis i sòcies.

Des de la Junta Directiva del Club Ciclista Gràcia us voldríem comunicar la proposta de mantenir el període de suspensió de les sortides oficials organitzades, tal i us vam comunicar fa 15 dies.

Tot i que la Resolució de la Generalitat de Catalunya de 17 de juliol de 2020, referent a restriccions en la pràctica esportiva, tenia una vigència temporal de 15 dies (fins el dia 1 d’agost) valorem que la situació sanitària no recomana reprendre l’activitat de la pràctica esportiva en grup (excepte quan són membres d’una mateixa unitat de convivència). A més que no es disposa de nova informació, a data d’avui, sobre les noves mesures a adoptar en el marc del pla de PROCICAT (Protecció Civil de Catalunya) i si les mesures de restricció es mantindran.

Per tots aquests motius continuaran suspeses les sortides oficials del Club com a mínim durant el mes d’agost i fins que la situació es normalitzi i faci idoni el retorn a la pràctica del cicloturisme en grups organitzats.

Ens sap greu no poder torna a reprendre el calendari de sortides però valorem que és una decisió basada en la cautela i incertesa donada la situació (de risc de contagis i d’extremar les precaucions) que a data d’avui tenim a la ciutat de Barcelona i la seva àrea metropolitana.

De la mateixa manera us informem que el proper divendres dia 31 d’agost serà el darrer d’obertura de la seu del Club (en horari de 18h a 20h) amb motiu de les vacances d’estiu. El divendres dia 4 de setembre la seu tornarà a estar oberta.

També us avancem que estem preparant per al mes de setembre de poder fer la comanda de roba d’hivern. En propers comunicats us passarem informació més detallada.

Us volem enviar una càlida abraçada i ànims.

Cuideu-vos i que tingueu bon estiu i vacances (tot i les circumstàncies).

Junta Directiva Club Ciclista Gràcia

__________________________________________________________

Apreciados/as socios y socias.  Desde la Junta Directiva del Club Ciclista Gracia os queremos comunicar la propuesta de mantener el periodo de suspensión de las salidas oficiales organizadas, tal y os comunicamos hace 15 días.

A pesar de que la Resolución de la Generalitat de Cataluña de 17 de julio de 2020, en lo referente a restricciones en la práctica deportiva, tenía una vigencia temporal de 15 días (hasta el día 1 de agosto) valoramos que la situación sanitaria no recomienda retomar la actividad de la práctica deportiva en grupo (excepto cuando son miembros de una misma unidad de convivencia). Además que no se dispone de nueva información, a fecha de hoy, sobre las nuevas medidas a adoptar en el marco del plan de PROCICAT (Protección Civil de Cataluña) y si las medidas de restricción se mantendrán.

Por todos estos motivos continuarán suspensas las salidas oficiales del Club como mínimo durante el mes de agosto y hasta que la situación se normalice y haga idóneo el retorno a la práctica del cicloturismo en grupos organizados.

Lamentamos no poder volver a retomar el calendario de salidas pero valoramos que es una decisión basada en la cautela e incertidumbre dada la situación (de riesgo de contagios y de extremar las precauciones) que a fecha de hoy tenemos en la ciudad de Barcelona y su área metropolitana.

Del mismo modo os informamos que el próximo viernes día 31 de agosto será el último de apertura de la sede del Club (en horario de 18h a 20h) con motivo de las vacaciones de verano. El viernes día 4 de septiembre la sede volverá a estar abierta.

También os avanzamos que estamos preparando para poder hacer en el mes de septiembre el pedido de ropa de invierno. En próximos comunicados os pasaremos información más detallada.

Os queremos enviar un cálido abrazo y ánimos.

Cuidaos y que tengáis buen verano y vacaciones (dadas las circunstancias).

Junta Directiva Club Ciclista Gracia

Comunicat

17/07/2020

Anul·lació de les sortides dels dissabtes 18 i 25 de juliol

Benvolguts/des socis i sòcies.

Des de la Junta Directiva del Club Ciclista Gràcia i davant de la presentació de les darreres recomanacions realitzades des del Departament de Salut de la Generalitat avui al migdia, s’anul·laran les sortides oficials del Club previstes per als propers dissabte dia 18 i 25 de juliol. Tot aixó a l’espera de l’evolució de la situació sanitària a la ciutat de Barcelona i la seva àrea metropolitana.

Davant la situació que estem vivent de nous brots i contagis i amb la voluntat d’actuar des de la prevenció i cautela s’ha pres aquesta decisió donada que l’activitat esportiva que practiquem la fem acompanyats per companys i companyes que no formen part del grup de convivència habitual (tal i com s’indica que estaria recomanat fer).

Ens sap greu haver de fer aquest pas després de la represa de les sortides a principis de juliol. Però el moment actual obligarà a anar adaptant-se a les circumstàncies sanitàries que es vagin donant.

Us volem enviar una càlida abraçada i ànims.

Cuideu-vos

Junta Directiva Club Ciclista Gràcia

_________________________________________

Apreciados/as socios y socias.

Desde la Junta Directiva del Club Ciclista Gracia y ante la presentación de las últimas recomendaciones realizadas desde el Departamento de Salud de la Generalitat hoy a mediodía, se anularan las salidas oficiales del Club previstas para los próximos sábado día 18 y 25 de julio. Todo esto a la espera de la evolución de la situación sanitaria en la ciudad de Barcelona y su área metropolitana.

Ante la situación que estamos viviente de nuevos brotes y contagios y con la voluntad de actuar desde la prevención y cautela se ha tomado esta decisión dada que la actividad deportiva que practicamos la hacemos acompañados por compañeros y compañeras que no forman parte del grupo de convivencia habitual (tal y como se indica que estaría recomendado hacer).

Lamentamos tener que dar este paso después de la reanudación de las salidas a principios de julio. Pero el momento actual obligará a ir adaptándose a las circunstancias sanitarias que se vayan dando.

Os queremos enviar un cálido abrazo y ánimos.
Cuidaos

Comunicat

16/07/2020

Butlletí 131, outlet de roba i maillots

Benvolguts/des socis i sòcies.

Ja tenim llest el Butlletí 131 que podreu trobar al web, a la secció de butlletins: https://www.ccgraciaexcursions.org/butlleti  o aquí i també estarà disponible en paper a la seu social a partir d’aquest divendres.  Si voleu rebre aquest butlletí i els següents per correu al vostre domicili, us agrairíem que ens ho indiqueu al correu ccgracia@ccgracia.org, ja que volem actualitzar la llista de persones que el volen rebre en paper.

Així mateix, hem preparat un outlet a la seu social amb la roba de l'antic proveïdor, APunt, i altres productes, amb un 40% de descompte. Trobareu  en aquest enllaç   https://www.ccgraciaexcursions.org/outlet-roba   les peces disponibles, les quals us les podem reservar, si ho demaneu via el correu del club, i les podreu passar a recollir i/o comprar els divendres de 18 a 20.30 hores.

Així mateix  us informem que tenim disponibles mallots Gobik, model Rocket i podeu passar per la seu a comprar-les, si us en calen. Podeu consultar les talles disponibles i fer la reserva online a: https://www.ccgraciaexcursions.org/roba-del-club/Maillot-Rocket

Properament prepararem la comanda de roba d'hivern, incloent algunes peces d’estiu, per tal de tenir-la a temps a la tardor.

Com sempre, us demanem molta prudència a la carretera i cuideu-vos.

Salutacions,
Junta Directiva Club Ciclista Gràcia

__________________________________________

Apreciados/as socios y socias,

Ya tenemos listo el Boletín 131 que podréis encontrar en la web, sección de boletines: https://www.ccgraciaexcursions.org/butlleti o aquí y también estará disponible en papel en la sede social a partir de este viernes. Si queréis recibir este boletín y los siguientes por correo en vuestro domicilio, os agradeceríamos que nos lo indiquéis vía el correo ccgracia@ccgracia.org, puesto que queremos actualizar la lista de personas que lo quieren recibir en papel.

Así mismo, hemos preparado un outlet  en la sede social con la ropa del antiguo proveedor, Apunt, y otros productos, con un 40% de descuento. Encontraréis en este enlace https://www.ccgraciaexcursions.org/outlet-roba las piezas disponibles, las cuales os las podemos reservar, si lo pedís vía el correo del club, y las podréis pasar a recoger y/o comprar los viernes de 18 a 20.30 horas.

Asimismo os informamos que tenemos disponibles maillots Gobik, modelo Rocket y podéis pasar por la sede a comprarlas, si os hacen falta. Podéis consultar las tallas disponibles y hacer la reserva online en: https://www.ccgraciaexcursions.org/roba-del-club/maillot-rocket.

Próximamente prepararemos el pedido de ropa de invierno, incluyendo algunas piezas de verano, para tenerlo a tiempo en otoño.

Como siempre, os pedimos mucha prudencia a la carretera y cuidaos.

Saludos,
Junta Directiva Club Ciclista Gracia

Comunicat

01/07/2020

Aquest dissabte, represa del calendari d'excursions i sortides de l'any 2020

Benvolguts/des socis i sòcies.

Des de la Junta Directiva del Club Ciclista Gràcia us volem recordar que aquest dissabte 4 de juliol reprenem les sortides del club amb les mateixes excursions previstes i seguint el calendari i els horaris de sortida del mes de juliol i que trobareu al web: https://www.ccgraciaexcursions.org/

Us recomanem arribar cinc minuts abans de l’horari de sortida als Jardinets de Gràcia, per tal de configurar els grups, de no més de 20 persones, definir l’itinerari si s’escau i seguir les instruccions dels capitans. També us recordem l’ importància de dur una mascareta guardada per als moments de parada on no es pugui mantenir la distància social.

També us volem anunciar que ja ha arribat la comanda de guants i que els podeu passar a recollir a la seu social aquest divendres de 18 a 20 hores. Si no podeu passar, escriviu a ccgracia@ccgracia.org i mirarem de coordinar-nos per fer el lliurament.

Esperem retrobar-nos aquest dissabte després de tants mesos d’aturada i us demanem, com sempre, molta prudència a la carretera, cuideu-vos.

Salutacions,
Junta Directiva Club Ciclista Gràcia

______________________________________________

Apreciados/as socios y socias,

Desde la Junta Directiva del Club Ciclista Gracia os queremos recordar que este sábado 4 de julio retomamos las salidas del club con las mismas excursiones previstas y siguiendo el calendario y los horarios de salida del mes de julio y que encontraréis en la web: https://www.ccgraciaexcursions.org/

Os recomendamos llegar cinco minutos antes del horario de salida a los Jardinets de Gracia, para configurar los grupos, de no más de 20 personas, definir el itinerario si se tercia y seguir las instrucciones de los capitanes. También os recordamos la importancia de llevar una mascarilla guardada para los momentos de parada donde no se pueda mantener la distancia social.

También os queremos anunciar que ya ha llegado el pedido de guantes y que los podéis pasar a recoger en la sede social este viernes de 18 a 20 horas. Si no podéis pasar, escribid a ccgracia@ccgracia.org y nos coordinaremos para hacer la entrega.

Esperamos reencontrarnos este sábado después de tantos meses de parada y os pedimos, como siempre, mucha prudencia en la carretera, cuidaos.

Saludos,
Junta Directiva Club Ciclista Gracia

©2020 por Club Ciclista Gràcia. Creada con Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now