top of page

Comunicat

20230225

Estem molt emocionats d'anunciar l'inici de la temporada del Campionat d'Excursionisme. Si t'encanta pedalar i explorar noves rutes, aquest és el lloc adequat per a tu!


Així, el dissabte vinent, dia 4/03 a les 8 hores farem la primera sortida organitzada de tots els grups des dels Jardinets de Gràcia i anirem a la plaça Lesseps a fer-nos la foto d'inici de temporada. Aquest cop la farem a les escales de l'esglèsia dels Josepets. Esperem que vingueu a aquest retrobament i no oblideu de dur el Maillot o la jaqueta del Club per a la foto.


Les nostres rutes estan curosament planificades perquè puguis gaudir al màxim de la bellesa natural dels voltants, mentre fas exercici i t'ho passes bé en bona companyia. Des de boniques carreteres rurals fins a sterrato impressionants, cada ruta ofereix una experiència única i inoblidable.


Ja teniu les rutes de la temporada disponibles al web www.ccgracia.org i també les enviem adjunt en PDF, amb els recorreguts, tracks, desnivells i quilometratges, així com les sortides de gravel. Ben aviat també estaran disponibles en paper a la seu social.


Recomanem que abans de cada sortida us mireu bé la ruta per on anireu i us volem recordar que el track és un complement més per a la sortida que us pot ajudar a realitzar el recorregut, però utilitzeu el sentit comú si veieu que de vegades us indica el recorregut per una zona no ciclista.


Així que, treu la teva bicicleta del garatge, prepara el teu equip i uneix-te a nosaltres en la nostra primera ruta ciclista de l'any. Et prometem que serà una experiència inoblidable i emocionant!

Comunicat

03/12/2022

Les sortides oficials són de març a novembre, tot i que, durant els mesos de desembre a febrer, és a dir, ara mateix, seguim sortint a les 8.30 hi ens autoorganitzem per grups. Els recorreguts habituals que se'n fan són: un cap de setmana a Sitges i l'altre direcció Maresme, però no estan organitzades pel club

Comunicat

08/11/2022

Després de dos anys sense poder celebrar el sopar de fi de temporada, ens fa molta il·lusió anunciar que ja ho tenim tot preparat per retrobar-nos de nou el proper dissabte 26 de novembre.


Celebrarem el sopar a les 20:30 hores al Restaurant Pomarada, Passeig de Gràcia, 78 i a sota us enviem un formulari on hi ha el menú i on heu d'escollir el primer i el segon plat. Us demanem que ompliu el formulari al més aviat possible, ja que l'aforament és limitat i hem de tancar, com a molt tard, el dilluns 21 de novembre.


El preu del tiquet és de 38€ i podeu fer el pagament en efectiu directament a la seu social, a les sortides de dissabte o bé fent una transferència al compte


IBAN ES92 0049 0329 7125 1219 7313, tot indicant el vostre nom.

Estem preparant moltes sorpreses i us esperem amb moltes ganes. Us animem a assistir i a compartir un gran vespre amb tots els companys i companyes!


Formulari Sopar

Comunicat

19/09/2022

Volem agrair l'assistència i la participació dels socis i sòcies que vau venir en la inauguració de la nova seu social al carrer Berga, 23, el passat divendres.


Durant la inauguració, el president, Josep Antoni Lluch, va dirigir unes paraules als assistents i va aprofitar per explicar els espais de la nova seu i les futures activitats previstes, tot esperant que el local sigui un veritable lloc de trobada per a tothom.


També es va aprofitar per presentar una exposició sobre la història del Club, que romandrà a la seu durant els mesos vinents. Volem animar a tots els socis i sòcies que encara no han pogut apropar-se a la seu que vinguin a visitar-la qualsevol divendres en l'horari habitual de 18 a 20 hores.
Comunicat

20/05/2022

Nova edició del Butlletí semestral del Club, el Butlletí 134, que esperem que us agradi i aprofitem per animar-vos a col•laborar en les futures edicions. En uns dies podreu trobar exemplars en paper a la seu social i per rebre o deixar de rebre l'exemplar en paper al vostre domicili ens podeu enviar un correu a ccgracia@ccgracia.org.


Butlletí 134

Comunicat

17/05/2021