Comunicat

20/05/2022

Nova edició del Butlletí semestral del Club, el Butlletí 134, que esperem que us agradi i aprofitem per animar-vos a col•laborar en les futures edicions. En uns dies podreu trobar exemplars en paper a la seu social i per rebre o deixar de rebre l'exemplar en paper al vostre domicili ens podeu enviar un correu a ccgracia@ccgracia.org.


Butlletí 134

Comunicat

17/05/2021

El dissabte 21 de Maig està prevista la sortida especial i enguany, per tal de facilitar-ne l'organització hem previst una nova eina. Recordeu els que estigueu interessats/ades a fer aquesta sortida que s'ha d'autoorganitzar amb els companys/es del club.

Així, els socis/as que vulguin fer la sortida especial s'han d'apuntar a aquesta activitat a l'App de club, dins la secció d'activitats, o també ho podeu fer mitjançant el següent enllaç:

Apunta't a la sortidaUn cop apuntats/ades a l'activitat, i passades unes hores, se us inclourà a un grup de whattsap creat específicament per a aquesta sortida i a partir d'aquests moments us podeu organitzar amb la resta de companys del club que s'han apuntat. Cal que decidiu com anireu al punt de sortida i l'hora que voleu quedar allà, vehicles a utilitzar, etc.

Nota legal: Quan us apunteu a l'activitat, donareu el consentiment perquè se us afegeixi a un grup de Whatssap temporal


l'App de club, també podeu veure la llista de la gent que s'ha apuntat a l'activitat. Per veure això, has d'entrar a l'activitat, seleccionar la part esquerra de dalt i un cop seleccionada et portarà a la descripció de l'activitat on trobaràs la llista dels socis apuntats a aquesta activitat


Ruta

Comunicat

05/03/2022

El dissabte, 5 de març, el Club Ciclista Gràcia ha fet la primera sortida oficial de la temporada de l’any 2022. Després de dos anys de pandèmia, en què les sortides ciclistes en grup han estat complicades de fer, avui ens hem reunit tots els i les ciclistes per a fer la foto d’inici de temporada a la plaça Lesseps, de tot el grup i de les dones ciclistes que s'han animat a fer la sortida. A continuació, el centenar de ciclistes que ens hem trobat, tant homes com dones indistintament, ens hem dividit en cinc grups per fer les rutes programades i que eren en direcció nord, cap al Maresme (Arenys de Munt, Caldetes, Sant Andreu de Llavaneres i Dosrius). El temps ens ha respectat, i el dia ha estat assolellat i amb temperatures agradables, amb el qual hem pogut gaudir amb els companys i companyes del nostre estimat esport.

A partir d’aquest dissabte i fins a finals de novembre, tenim sortides programades cada setmana i també, un cop al mes, fem una excursió fora de la ciutat i una ruta de gravel-off road. Esperem que aquest any puguem gaudir de les sortides en grup tota la temporada i que la tornada a la normalitat sigui una realitat

Comunicat

25/02/2022

Després de dos anys molt complicats i on no ha estat possible fer el Campionat d'Excursionisme, aquest any podem començar les excursions com sempre hem fet, el primer dissabte del mes de març.

Així, el dissabte dia 5 a les 8 hores farem la primera sortida organitzada de tots els grups des dels Jardinets de Gràcia i anirem a la plaça Lesseps a fer-nos la foto d'inici de temporada. Esperem que vingueu a aquest retrobament i no oblideu de dur la mascareta i el Maillot o la jaqueta del Club per a la foto.


Ja teniu les excursions de la temporada disponibles al web www.ccgracia.org i també les enviem adjunt en PDF, amb els recorreguts, tracks, desnivells i quilometratges, així com les sortides especials i de gravel. Ben aviat també estaran disponibles en paper a la seu social.
Enguany, en comptes d'haver-hi un capità per grup hi haurà dues o tres persones que seran els referents de grup. Amb això volem aconseguir repartir les tasques que normalment les feia només una persona i també tenir més flexibilitat per si algun dels referents no pot sortir. Al final del PDF de les excursions trobareu els referents de cada grup.Comunicat

02/12/2021

Durant els mesos de desembre, gener i febrer, els socis del club no deixen de fer sortides i l'horari de les sortides és a les 08.30 hores al lloc de sempre, els jardinets de Gràcia

Comunicat

20/10/2021

Ja tenim la loteria de Nadal disponible amb el número habitual del CCGracia, el 42.125. Enguany, i tal com varem fer l'any passat, hem habilitat la possibilitat de fer la compra on-line de les participacions, a banda dels talonaris físics que tenim a la seu social. A partir del divendres vinent podeu passar pel club a comprar la loteria i també la podeu comprar en l'enllaç següent:

Comprar participació

Un cop entreu a l'enllaç us haureu de registrar i seguir les passes que s'hi indiquen, és molt senzill. Feta la compra, rebreu un correu amb tota la informació de les participacions comprades i recordeu que aquest correu és el que heu de guardar, ja que no s'envien físicament. Aquesta compra on-line es fa directament a la nostra administració de loteria habitual i té totes les garanties com a punt oficial de venda.

Com sempre, les participacions són de 3€, dels quals es juguen 2,4€ i es fa una donació de 0,60€ per al Club.

Comunicat

24/09/2021

Ens adrecem a tots/es vosaltres per a comunicar-vos que la sortida corresponent a la cronoescalada de Santa Creu Olorda, que estava prevista per al primer dissabte del mes d’octubre (el proper dia 1 d’octubre), ha estat cancel·lada i substituïda per una sortida similar a les que es realitzen habitualment , les quals trobareu al web i que serà la següent:


Súper A – Granera (7:45 h)

A i súper B – St. Esteve de Sesrovires (7:55 – 8 h)

B – Collbató (8 h)

C – Sitges (8 h)

D – Castellví de Rosanes (8 h)


Aquesta decisió ha estat propiciada pel fet que encara no es donen les condicions adequades per a fer trobades socials multitudinàries i sense que es pugui assegurar la distància i ús de mascareta en tot moment. Recordem que una de les funcions de la cronoescalada (més enllà dels resultats i funció esportiva que té) és sobretot, durant l’esmorzar a la zona de lleure de Santa Creu, convertir-se en un espai de trobada entre socis i sòcies de tots el grups del Club i també amb companys i companyes, amics i acompanyants. Per aquest motiu, s’ha programat una sortida amb un quilometratge, recorregut i organització similars a les habituals en aquesta època de l’any.

Igualment, i tal i com es va proposar l’any passat, es convida a tots/es a participar de forma virtual a la cronoescalada. És a dir,  durant tot el mes d'octubre tots aquells que volgueu realitzar la prova de forma individual podeu enviar els vostres temps  a :


Resultats Crono


Posteriorment es publicaran els resultats de tots els participants.
Trobareu tota la informació de la prova a:


Crono Santa Creu


Un cop més, gràcies per la comprensió de tothom i esperem que ben aviat puguem recuperar el 100% de la normalitat prèvia a la pandèmia

Junta Club Ciclista Gràcia

Comunicat

18/09/2021

A partir d'avui ja podeu demanar la roba d'hivern del Club del fabricant Gobik. La roba disponible serà la mateixa que varem tenir l'any passat.

També teniu l'opció de demanar roba d'estiu.
Per raons sanitàries i de precaució davant la Covid 19  no tindrem mostres de roba al club per poder provar la talla. Us recomanem que comproveu quina és la vostra talla correcte a la guia de talles que trobareu quan feu la compra.
El termini per a que realitzeu les vostres comandes serà fins el proper diumenge 3 d'octubre. La previsió per al lliurament de la roba que s'hagi encarregat serà durant la segona quinzena del mes de gener , tot i que en l'actual situació la data de lliurament pot variar. Us avisarem per mail quan estigui llesta..
Un cop feta la vostra comanda rebreu un email amb les dades bancàries per a fer la transferència o bé podeu fer el pagament presencial al mateix Club.
La petició no és confirmarà fins que no es realitzi el pagament.
Moltes gràcies, un cop més. i salutacions,
La Junta Directiva


TENDA ONLINE

Comunicat

durant el mes d'agost la seu social romandrà tancada i, per tant, el darrer dia que estarà oberta serà el 30 de juliol i tornarà a obrir el divendres 3 de setembre.
Bon estiu i salutacions

Comunicat

12/05/2021

Benvolguts socis/sòcies

Tal i com us vam comentar en el darrer comunicat des de la Junta del Club Ciclista Gràcia hem estat preparant la recuperació de les excursions de cicloturisme. Per a fer-ho s’han estat analitzant  les limitacions que la darrera resolució SLT/1392/2021 de la Generalitat establia com a mesures de prevenció i salut.

D’aquesta manera us proposem reprendre les sortides (tot i que el campionat d’excusionisme quedarà suspès) a partir del proper dissabte dia 15 de maig. Per tal de poder organitzar-les mantenint les recomanacions i limitacions que s’han establert es seguiran les següents pautes:

- El punt de trobada de cada grup es farà en un lloc diferent dels Jardinets de Gràcia i a les hores que estableix per a cada grup el calendari d’excursions de cada setmana.

- Ho podreu comprovar en el plànol que adjuntem però a grans trets seria:

· Grups súper A i A: davant l’antiga botiga de Orbea

· Grup Súper B: Davant l’entrada de l’Hotel Casa Fuster

· Grup B: a la part superior dels Jardinets

· Grup C: al mig dels Jardinets

· Grup D: a la part inferior dels Jardinets i tocant Avinguda Diagonal.

Aquesta distribució s’ha realitzat amb l’objectiu d’evitar aglomeracions de molts companys i companyes en un mateix punt.

A partir del lloc de sortida de cada Nivell es faran grups de 6 persones que aniran sortint amb una diferencia de 1 minut i que designaran un responsable de grup. Aquest responsable de grup tindrà la informació bàsica de les persones que sortiren juntes i que es poden recollir en aquest enllaç: https://www.ccgracia.org/protocolsortidescovidi així les dades també quedaran al Club per si s’han de consultar.

Per tal de mantenir aquesta diferencia entre cada grup de 6 ciclistes es demanarà ser molt rigorosos amb l’acompliment de les normes de circulació i el respecte als semàfors. També es recomanarà fer agrupaments periòdicament per tal d’intentar preservar al màxim els grups de 6.

En els esmorzars cada grup de 6 ho haurà de fer de forma separada i, preferentment, a terrasses o espais lliures.

Aquesta és una proposta organitzativa que intenta fer possible la represa de les sortides amb les limitacions que, a hores d’ara, estan vigents. A mesura que vagin variant, mirarem d’anar adaptant-la.

Salutacions,

La Junta Directiva

COMUNICADO CLUB CICLISTA GRACIA

Apreciados socios/socias,

Tal y como os comentamos en el último comunicado desde la Junta del Club Ciclista Gracia hemos estado preparando la recuperación de las excursiones de cicloturismo. Para hacerlo se han estado analizando las limitaciones que la última resolución SLT/1392/2021de la Generalitat establecía como medidas de prevención y salud.

De este modo os proponemos retomar las salidas (a pesar de que el campeonato de excusionismo quedará suspendido) a partir del próximo sábado día 15 de mayo. Para poder organizarlas manteniendo las recomendaciones y limitaciones que se han establecido se seguirán las siguientes pautas:

- El punto de encuentro de cada grupo se hará en un lugar diferente en los Jardinets de Gracia y en las horas que establece para cada grupo el calendario de excursiones de cada semana.
- Lo podréis comprobar en el plano que adjuntamos pero a grandes rasgos seria:
• Grupos súper A y A: ante la antigua tienda de Orbea
• Grupo Súper B: Ante la entrada del Hotel Casa Fuster
• Grupo B: a la parte superior de los Jardinets
• Grupo C: en medio de los Jardinets
• Grupo D: a la parte inferior de los Jardinets y tocando Avenida Diagonal.

Esta distribución se ha realizado con el objetivo de evitar aglomeraciones de muchos compañeros y compañeras en un mismo punto.

A partir del lugar de salida de cada Nivel se harán grupos de 6 personas que irán saliendo con una diferencia de 1 minuto y que designarán un responsable de grupo. Este responsable de grupo tendrá la información básica de las personas que salieron juntas y que se pueden recoger en este enlace: https://www.ccgracia.org/protocolsortidescovidy así los datos también quedarán al Club por si se tienen que consultar.

Para mantener esta diferencia entre cada grupo de 6 ciclistas se pide ser muy rigurosos con el cumplimiento de las normas de circulación y el respeto a los semáforos. También se recomendará hacer agrupamientos periódicamente para intentar preservar al máximo los grupos de 6.

En los desayunos, cada grupo de 6 tendrá que hacerlo de forma separada y, preferentemente, en terrazas o espacios libres.

Esta es una propuesta organizativa que intenta hacer posible la reanudación de las salidas con las limitaciones que, a estas alturas, están vigentes. A medida que vayan variante, miraremos de ir adaptándola.

Saludos,
La Junta Directiva

Comunicat

08/05/2021

Atesa la millora de la situació de la pandèmia de Covid-19 i de la relaxació de les mesures de mobilitat, la Junta Directiva s'està plantejant reprendre les sortides a partir del dissabte dia 15 de maig. La pròxima setmana us enviarem un correu específic sobre les sortides en què us informarem dels llocs de trobada, les excursions i la normativa de grups.

Comunicat

17/03/2021

Apreciats/ades,

Segons les noves mesures per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de Covid-19 a Catalunya, des d'aquest dilluns està permesa la sortida de la comarca, sempre que sigui amb la bombolla de convivència. Per tant i amb la voluntat de complir amb la normativa, en aquests moments no podem reprendre les sortides del campionat d'excursionisme en grups i per tant, seguim considerant el campionat suspès temporalment.

Tot i això, com ja és possible sortir de la comarca, hem cregut oportú publicar al web les sortides programades, per tal que els socis i sòcies les puguin fer de forma individual o amb la bombolla de convivència.

Si teniu qualsevol qüestió, no dubteu en escriure un correu electrònic al club i mirarem de resoldre-ho. Des de la Junta Directiva us volem demanar molta prudència i us mantindrem informats de qualsevol novetat o canvi en la situació.

Finalment, us volem recordar que teniu fins a finals de mes per enviar la vostra foto amb l'equipacio del club per a fer la foto de fi de temporada. Ja en tenim per fer un bon collage, així que no et quedis fora de la foto d'enguany!

Salutacions cordials,
La Junta Directiva

------------------------------------

Apreciados/adas,

Según las nuevas medidas para la contención del brote epidémico de la pandemia de Covid-19 en Cataluña, desde este lunes está permitida la salida de la comarca, siempre que sea con la burbuja de convivencia. Por lo tanto y con la voluntad de cumplir con la normativa, en estos momentos no podemos retomar las salidas del campeonato de excursionismo en grupos y por tanto, seguimos considerando el campeonato suspendido temporalmente.

Aun así, como ya es posible salir de la comarca, hemos creído oportuno publicar en la web las salidas programadas, para que los socios y socias las puedan hacer de forma individual o con la burbuja de convivencia.

Si tenéis cualquier cuestión, no dudes en escribir un correo electrónico al club y miraremos de resolverlo. Desde la Junta Directiva os queremos pedir mucha prudencia y os mantendremos informados de cualquier novedad o cambio en la situación.

Finalmente, os queremos recordar que tenéis hasta finales de mes para enviar vuestra foto con la equipación del club para hacer la foto de fin de temporada. Ya tenemos para hacer un buen collage, así que no te quedes fuera de la foto de este año!

Saludos cordiales,
La Junta Directiva

Comunicat

01/03/2021

Benvolguts/udes,

Com ja sabeu, el Campionat d'Excursionisme del Club comença cada any el primer dissabte del mes de març, que aquest any seria el pròxim dia 6. Malauradament i a causa de les restriccions de mobilitat per la pandèmia de la Covid-19, no és possible iniciar les excursions tal com ens agradaria fer a tots i totes.

Malgrat això, esperem que en algun moment es relaxin les restriccions i sigui possible sortir del confinament comarcal, i també esperem que les administracions tinguin presents les reclamacions que els clubs ciclistes del Barcelonès els varen enviar en una carta fa una setmana. Per tant, tenim preparat el Campionat d'Excursionisme d'enguany, el qual, com ja us vàrem dir, coincideix amb el que estava previst per al 2020, i el posarem en marxa quan sigui possible fer les sortides. Per ara no el trobareu al web ni en paper a la seu del Club per a no crear malentesos, però us avisarem quan puguem reprendre les sortides. Així mateix, us volem comunicar que el calendari inclourà una sortida mensual de gravel que un grup de socis i sòcies s'han encarregat de preparar, per donar resposta a l'augment de la pràctica d'aquesta modalitat de ciclisme.

Aquest serà el primer any en el qual no serà possible fer la tradicional foto d'inici de temporada, que ha il·lustrat el web i el butlletí durant molts anys. No volem renunciar a tenir una foto de tots i totes vosaltres vestits amb els colors de Club, així que us proposem que us feu una foto de mig cos amb l'equipació del Club i l'envieu al correu ccgracia@ccgracia.org. Si rebem un bon volum de fotos, farem una composició de totes elles, i així entre tots i totes farem possible la foto de la temporada. Animeu-vos-hi!

Cuideu-vos i salutacions molt cordials,

La Junta Directiva

---------------------------------------

Apreciados/as,

Como ya sabéis, el Campeonato de Excursionismo del Club empieza cada año el primer sábado del mes de marzo, que este año sería el próximo día 6. Desgraciadamente y a causa de las restricciones de movilidad por la pandemia de la Covid-19, no es posible iniciar las excursiones tal como nos gustaría hacer a todos y todas.

A pesar de esto, esperamos que en algún momento se relajen las restricciones y sea posible salir del confinamiento comarcal, y también esperamos que las administraciones tengan presentes las reclamaciones que los clubes ciclistas del Barcelonès les enviaron en una carta hace una semana. Por lo tanto, tenemos preparado el Campeonato de Excursionismo de este año, el cual, como ya os dijimos, coincide con el que estaba previsto para el 2020, y lo pondremos en marcha cuando sea posible hacer las salidas. Por ahora no lo encontraréis en la web ni en papel en la sede del Club para no crear malentendidos, pero os avisaremos cuando podamos retomar las salidas. Así mismo, os queremos comunicar que el calendario incluirá una salida mensual de gravel que un grupo de socios y socias se han encargado de preparar, para dar respuesta al aumento de la práctica de esta modalidad de ciclismo.

Este será el primer año en el cual no será posible hacer la tradicional foto de inicio de temporada, que ha ilustrado la web y el boletín durante muchos años. No queremos renunciar a tener una foto de todos y todas vosotros vestidos con los colores de Club, así que os proponemos que os hagáis una foto de medio cuerpo con el equipación del Club y la envieis al correo ccgracia@ccgracia.org. Si recibimos un buen volumen de fotos, haremos una composición de todas ellas, y así entre todos y todas haremos posible la foto de la temporada. Animaos!

Cuidaos y saludos muy cordiales,
La Junta Directiva

Comunicat

22/02/2021

Els clubs ciclistes de Barcelona ens hem coordinat per fer una proposta davant les restriccions de mobilitat causades per la pandèmia, especialment pel que fa al confinament comarcal amb el qual veiem molt més reduïda la mobilitat que amb el confinament municipal.


Així, hem enviat una carta signada per 8 clubs de la ciutat a la Secretaria General de l'Esport, la unió de Federacions Esportives de Catalunya, la Federació Catalana de Ciclisme, la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Barcelona i l'Oficina d'Atenció als Clubs. Per ara ja hem rebut una resposta afirmativa de la Secretaria General de l'Esport, que traslladarà la reclamació al Departaments d'Interior i Salut, però ens cal més difusió de la carta perquè arribi a més llocs i es conegui la nostra problemàtica.


www.ccgracia.org/comunicatclubsciclistes


Comunicat

18/02/2021

ERGODINÁMICA és un centre mèdic esportiu especialitzat en l'estudi biomecànic de la marxa, cardiologia, fisioteràpia, medicina esportiva, medicina interna, nutrició, osteopatia, psicologia, rehabilitació cardíaca, traumatologia, valoració, readaptació i preparació física.

 

 El club ciclista Gràcia ha arribat amb un acord de col.laboració que 

que es beneficien els socis del club i dels seus familiars amb un 20% de descompte sobre els preus de tarifa oferts per  ERGODINÁMICA.

Caldrà presentar el Carnet del Club o en el seu defecte, la convenció verbal que pertany al club.

No serà acumulable a altres promicions o ofertes existents.