Comunicat

31/08/2020

Continuació de la suspensió de les sortides durant el mes de setembre

Benvolguts/des socis i sòcies.

Esperem que aquells i aquelles que hagueu pogut disposar de vacances durant aquest mes d’agost les hagueu pogut gaudir i hagin servit per agafar aire i descansar enmig de la complexa situació que estem vivint a causa de la pandèmia.

Aprofitant la tornada a la feina i després del darrer comunicat que vam enviar el passat mes de juliol amb la suspensió de les sortides, donat l’increment dels contagis a Barcelona i bona part de Catalunya us voldríem actualitzar la situació en que quedaran les sortides oficials amb la situació actual.

Des de la Junta Directiva del Club Ciclista Gràcia la proposta és mantenir en suspensió les sortides donada l’evolució negativa de les dades de contagi i les noves restriccions establer-tes des del Govern de la Generalitat de Catalunya. Aquestes restriccions, que apareixen a la  RESOLUCIÓ SLT/2107/2020, de 28 d'agost, intenten limitar al màxim els contactes socials i es prohibeix les trobades a espais públics i privats de més de 10 persones. Tot i que l’activitat esportiva està permesa, pensem que la situació greu de risc de contagis i aquestes limitacions obliguen a la precaució i limitar les relacions i la practica ciclista en grups amplis.

Per tots aquests motius continuaran suspeses les sortides oficials del Club com a mínim durant el mes de setembre i fins que la situació es normalitzi i faci idoni el retorn a la pràctica del cicloturisme en grups organitzats.

De la mateixa manera us informem que el proper divendres dia 4 de setembre tornarà a estar oberta la seu del Club (en horari de 18h a 20h).

Durant el mes de setembre tenim previst fer diverses trobades de la Junta Directiva per tal de plantejar en quina situació quedarien les activitats i actes que durant la tardor s’acostumaven a organitzar des del Club (la cronoescalada i el corresponent esmorzar, el sopar de fi de temporada,etc..). Us anirem informant durant les properes setmanes.

Us volem enviar una càlida abraçada i ànims.

Cuideu-vos

Junta Directiva Club Ciclista Gràcia

________________________________

Apreciados/as socios y socias.

Esperamos que aquellos y aquellas que hayáis podido disponer de vacaciones durante este mes de agosto las hayáis podido disfrutar y hayan servido para coger aire y descansar en medio de la compleja situación que estamos viviendo a causa de la pandemia.

Aprovechando la vuelta al trabajo y después del último comunicado que enviamos el pasado mes de julio con la suspensión de las salidas, dado el incremento de los contagios en Barcelona y en buena parte de Cataluña os querríamos actualizar la situación en la que quedarán las salidas oficiales con la situación actual.

Desde la Junta Directiva del Club Ciclista Gracia la propuesta es mantener en suspensión las salidas dada la evolución negativa de los datos de contagio y las nuevas restricciones establecidas  desde el Gobierno de la Generalitat de Cataluña. Estas restricciones, que aparecen a la RESOLUCIÓN SLT/2107/2020, de 28 de agosto, intentan limitar al máximo los contactos sociales y se prohíben los encuentros en espacios públicos y privados de más de 10 personas. A pesar de que la actividad deportiva está permitida, pensamos que la situación grave de riesgo de contagios y estas limitaciones obligan a la precaución y limitar las relaciones y la práctica ciclista en grupos amplios.

Por todos estos motivos continuarán suspendidas las salidas oficiales del Club como mínimo durante el mes de septiembre y hasta que la situación se normalice y haga idóneo el retorno a la práctica del cicloturismo en grupos organizados.

Igualmente os informamos que el próximo viernes día 4 de septiembre volverá a estar abierta la sede del Club (en horario de 18h a 20h).

Durante el mes de septiembre tenemos previsto hacer varios encuentros de la Junta Directiva para plantear en qué situación quedarían las actividades y actas que durante el otoño se acostumbraban a organizar desde el Club (la cronoescalada y el correspondiente almuerzo, la cena de fin de temporada, etc..). Os iremos informando durante las próximas semanas.

Os queremos enviar un cálido abrazo y ánimos.
Cuidaos,
Junta Directiva Club Ciclista Gracia

Comunicat

30/07/2020

Suspensió de les sortides durant el mes d'agost i vacances

Benvolguts/des socis i sòcies.

Des de la Junta Directiva del Club Ciclista Gràcia us voldríem comunicar la proposta de mantenir el període de suspensió de les sortides oficials organitzades, tal i us vam comunicar fa 15 dies.

Tot i que la Resolució de la Generalitat de Catalunya de 17 de juliol de 2020, referent a restriccions en la pràctica esportiva, tenia una vigència temporal de 15 dies (fins el dia 1 d’agost) valorem que la situació sanitària no recomana reprendre l’activitat de la pràctica esportiva en grup (excepte quan són membres d’una mateixa unitat de convivència). A més que no es disposa de nova informació, a data d’avui, sobre les noves mesures a adoptar en el marc del pla de PROCICAT (Protecció Civil de Catalunya) i si les mesures de restricció es mantindran.

Per tots aquests motius continuaran suspeses les sortides oficials del Club com a mínim durant el mes d’agost i fins que la situació es normalitzi i faci idoni el retorn a la pràctica del cicloturisme en grups organitzats.

Ens sap greu no poder torna a reprendre el calendari de sortides però valorem que és una decisió basada en la cautela i incertesa donada la situació (de risc de contagis i d’extremar les precaucions) que a data d’avui tenim a la ciutat de Barcelona i la seva àrea metropolitana.

De la mateixa manera us informem que el proper divendres dia 31 d’agost serà el darrer d’obertura de la seu del Club (en horari de 18h a 20h) amb motiu de les vacances d’estiu. El divendres dia 4 de setembre la seu tornarà a estar oberta.

També us avancem que estem preparant per al mes de setembre de poder fer la comanda de roba d’hivern. En propers comunicats us passarem informació més detallada.

Us volem enviar una càlida abraçada i ànims.

Cuideu-vos i que tingueu bon estiu i vacances (tot i les circumstàncies).

Junta Directiva Club Ciclista Gràcia

__________________________________________________________

Apreciados/as socios y socias.  Desde la Junta Directiva del Club Ciclista Gracia os queremos comunicar la propuesta de mantener el periodo de suspensión de las salidas oficiales organizadas, tal y os comunicamos hace 15 días.

A pesar de que la Resolución de la Generalitat de Cataluña de 17 de julio de 2020, en lo referente a restricciones en la práctica deportiva, tenía una vigencia temporal de 15 días (hasta el día 1 de agosto) valoramos que la situación sanitaria no recomienda retomar la actividad de la práctica deportiva en grupo (excepto cuando son miembros de una misma unidad de convivencia). Además que no se dispone de nueva información, a fecha de hoy, sobre las nuevas medidas a adoptar en el marco del plan de PROCICAT (Protección Civil de Cataluña) y si las medidas de restricción se mantendrán.

Por todos estos motivos continuarán suspensas las salidas oficiales del Club como mínimo durante el mes de agosto y hasta que la situación se normalice y haga idóneo el retorno a la práctica del cicloturismo en grupos organizados.

Lamentamos no poder volver a retomar el calendario de salidas pero valoramos que es una decisión basada en la cautela e incertidumbre dada la situación (de riesgo de contagios y de extremar las precauciones) que a fecha de hoy tenemos en la ciudad de Barcelona y su área metropolitana.

Del mismo modo os informamos que el próximo viernes día 31 de agosto será el último de apertura de la sede del Club (en horario de 18h a 20h) con motivo de las vacaciones de verano. El viernes día 4 de septiembre la sede volverá a estar abierta.

También os avanzamos que estamos preparando para poder hacer en el mes de septiembre el pedido de ropa de invierno. En próximos comunicados os pasaremos información más detallada.

Os queremos enviar un cálido abrazo y ánimos.

Cuidaos y que tengáis buen verano y vacaciones (dadas las circunstancias).

Junta Directiva Club Ciclista Gracia

Comunicat

17/07/2020

Anul·lació de les sortides dels dissabtes 18 i 25 de juliol

Benvolguts/des socis i sòcies.

Des de la Junta Directiva del Club Ciclista Gràcia i davant de la presentació de les darreres recomanacions realitzades des del Departament de Salut de la Generalitat avui al migdia, s’anul·laran les sortides oficials del Club previstes per als propers dissabte dia 18 i 25 de juliol. Tot aixó a l’espera de l’evolució de la situació sanitària a la ciutat de Barcelona i la seva àrea metropolitana.

Davant la situació que estem vivent de nous brots i contagis i amb la voluntat d’actuar des de la prevenció i cautela s’ha pres aquesta decisió donada que l’activitat esportiva que practiquem la fem acompanyats per companys i companyes que no formen part del grup de convivència habitual (tal i com s’indica que estaria recomanat fer).

Ens sap greu haver de fer aquest pas després de la represa de les sortides a principis de juliol. Però el moment actual obligarà a anar adaptant-se a les circumstàncies sanitàries que es vagin donant.

Us volem enviar una càlida abraçada i ànims.

Cuideu-vos

Junta Directiva Club Ciclista Gràcia

_________________________________________

Apreciados/as socios y socias.

Desde la Junta Directiva del Club Ciclista Gracia y ante la presentación de las últimas recomendaciones realizadas desde el Departamento de Salud de la Generalitat hoy a mediodía, se anularan las salidas oficiales del Club previstas para los próximos sábado día 18 y 25 de julio. Todo esto a la espera de la evolución de la situación sanitaria en la ciudad de Barcelona y su área metropolitana.

Ante la situación que estamos viviente de nuevos brotes y contagios y con la voluntad de actuar desde la prevención y cautela se ha tomado esta decisión dada que la actividad deportiva que practicamos la hacemos acompañados por compañeros y compañeras que no forman parte del grupo de convivencia habitual (tal y como se indica que estaría recomendado hacer).

Lamentamos tener que dar este paso después de la reanudación de las salidas a principios de julio. Pero el momento actual obligará a ir adaptándose a las circunstancias sanitarias que se vayan dando.

Os queremos enviar un cálido abrazo y ánimos.
Cuidaos

Comunicat

16/07/2020

Butlletí 131, outlet de roba i maillots

Benvolguts/des socis i sòcies.

Ja tenim llest el Butlletí 131 que podreu trobar al web, a la secció de butlletins: https://www.ccgraciaexcursions.org/butlleti  o aquí i també estarà disponible en paper a la seu social a partir d’aquest divendres.  Si voleu rebre aquest butlletí i els següents per correu al vostre domicili, us agrairíem que ens ho indiqueu al correu ccgracia@ccgracia.org, ja que volem actualitzar la llista de persones que el volen rebre en paper.

Així mateix, hem preparat un outlet a la seu social amb la roba de l'antic proveïdor, APunt, i altres productes, amb un 40% de descompte. Trobareu  en aquest enllaç   https://www.ccgraciaexcursions.org/outlet-roba   les peces disponibles, les quals us les podem reservar, si ho demaneu via el correu del club, i les podreu passar a recollir i/o comprar els divendres de 18 a 20.30 hores.

Així mateix  us informem que tenim disponibles mallots Gobik, model Rocket i podeu passar per la seu a comprar-les, si us en calen. Podeu consultar les talles disponibles i fer la reserva online a: https://www.ccgraciaexcursions.org/roba-del-club/Maillot-Rocket

Properament prepararem la comanda de roba d'hivern, incloent algunes peces d’estiu, per tal de tenir-la a temps a la tardor.

Com sempre, us demanem molta prudència a la carretera i cuideu-vos.

Salutacions,
Junta Directiva Club Ciclista Gràcia

__________________________________________

Apreciados/as socios y socias,

Ya tenemos listo el Boletín 131 que podréis encontrar en la web, sección de boletines: https://www.ccgraciaexcursions.org/butlleti o aquí y también estará disponible en papel en la sede social a partir de este viernes. Si queréis recibir este boletín y los siguientes por correo en vuestro domicilio, os agradeceríamos que nos lo indiquéis vía el correo ccgracia@ccgracia.org, puesto que queremos actualizar la lista de personas que lo quieren recibir en papel.

Así mismo, hemos preparado un outlet  en la sede social con la ropa del antiguo proveedor, Apunt, y otros productos, con un 40% de descuento. Encontraréis en este enlace https://www.ccgraciaexcursions.org/outlet-roba las piezas disponibles, las cuales os las podemos reservar, si lo pedís vía el correo del club, y las podréis pasar a recoger y/o comprar los viernes de 18 a 20.30 horas.

Asimismo os informamos que tenemos disponibles maillots Gobik, modelo Rocket y podéis pasar por la sede a comprarlas, si os hacen falta. Podéis consultar las tallas disponibles y hacer la reserva online en: https://www.ccgraciaexcursions.org/roba-del-club/maillot-rocket.

Próximamente prepararemos el pedido de ropa de invierno, incluyendo algunas piezas de verano, para tenerlo a tiempo en otoño.

Como siempre, os pedimos mucha prudencia a la carretera y cuidaos.

Saludos,
Junta Directiva Club Ciclista Gracia

Comunicat

01/07/2020

Aquest dissabte, represa del calendari d'excursions i sortides de l'any 2020

Benvolguts/des socis i sòcies.

Des de la Junta Directiva del Club Ciclista Gràcia us volem recordar que aquest dissabte 4 de juliol reprenem les sortides del club amb les mateixes excursions previstes i seguint el calendari i els horaris de sortida del mes de juliol i que trobareu al web: https://www.ccgraciaexcursions.org/

Us recomanem arribar cinc minuts abans de l’horari de sortida als Jardinets de Gràcia, per tal de configurar els grups, de no més de 20 persones, definir l’itinerari si s’escau i seguir les instruccions dels capitans. També us recordem l’ importància de dur una mascareta guardada per als moments de parada on no es pugui mantenir la distància social.

També us volem anunciar que ja ha arribat la comanda de guants i que els podeu passar a recollir a la seu social aquest divendres de 18 a 20 hores. Si no podeu passar, escriviu a ccgracia@ccgracia.org i mirarem de coordinar-nos per fer el lliurament.

Esperem retrobar-nos aquest dissabte després de tants mesos d’aturada i us demanem, com sempre, molta prudència a la carretera, cuideu-vos.

Salutacions,
Junta Directiva Club Ciclista Gràcia

______________________________________________

Apreciados/as socios y socias,

Desde la Junta Directiva del Club Ciclista Gracia os queremos recordar que este sábado 4 de julio retomamos las salidas del club con las mismas excursiones previstas y siguiendo el calendario y los horarios de salida del mes de julio y que encontraréis en la web: https://www.ccgraciaexcursions.org/

Os recomendamos llegar cinco minutos antes del horario de salida a los Jardinets de Gracia, para configurar los grupos, de no más de 20 personas, definir el itinerario si se tercia y seguir las instrucciones de los capitanes. También os recordamos la importancia de llevar una mascarilla guardada para los momentos de parada donde no se pueda mantener la distancia social.

También os queremos anunciar que ya ha llegado el pedido de guantes y que los podéis pasar a recoger en la sede social este viernes de 18 a 20 horas. Si no podéis pasar, escribid a ccgracia@ccgracia.org y nos coordinaremos para hacer la entrega.

Esperamos reencontrarnos este sábado después de tantos meses de parada y os pedimos, como siempre, mucha prudencia en la carretera, cuidaos.

Saludos,
Junta Directiva Club Ciclista Gracia

Comunicat

01/07/2020

Aquest dissabte, represa del calendari d'excursions i sortides de l'any 2020

Benvolguts/des socis i sòcies.

Des de la Junta Directiva del Club Ciclista Gràcia us volem recordar que aquest dissabte 4 de juliol reprenem les sortides del club amb les mateixes excursions previstes i seguint el calendari i els horaris de sortida del mes de juliol i que trobareu al web: https://www.ccgraciaexcursions.org/

Us recomanem arribar cinc minuts abans de l’horari de sortida als Jardinets de Gràcia, per tal de configurar els grups, de no més de 20 persones, definir l’itinerari si s’escau i seguir les instruccions dels capitans. També us recordem l’ importància de dur una mascareta guardada per als moments de parada on no es pugui mantenir la distància social.

També us volem anunciar que ja ha arribat la comanda de guants i que els podeu passar a recollir a la seu social aquest divendres de 18 a 20 hores. Si no podeu passar, escriviu a ccgracia@ccgracia.org i mirarem de coordinar-nos per fer el lliurament.

Esperem retrobar-nos aquest dissabte després de tants mesos d’aturada i us demanem, com sempre, molta prudència a la carretera, cuideu-vos.

Salutacions,
Junta Directiva Club Ciclista Gràcia

______________________________________________

Apreciados/as socios y socias,

Desde la Junta Directiva del Club Ciclista Gracia os queremos recordar que este sábado 4 de julio retomamos las salidas del club con las mismas excursiones previstas y siguiendo el calendario y los horarios de salida del mes de julio y que encontraréis en la web: https://www.ccgraciaexcursions.org/

Os recomendamos llegar cinco minutos antes del horario de salida a los Jardinets de Gracia, para configurar los grupos, de no más de 20 personas, definir el itinerario si se tercia y seguir las instrucciones de los capitanes. También os recordamos la importancia de llevar una mascarilla guardada para los momentos de parada donde no se pueda mantener la distancia social.

También os queremos anunciar que ya ha llegado el pedido de guantes y que los podéis pasar a recoger en la sede social este viernes de 18 a 20 horas. Si no podéis pasar, escribid a ccgracia@ccgracia.org y nos coordinaremos para hacer la entrega.

Esperamos reencontrarnos este sábado después de tantos meses de parada y os pedimos, como siempre, mucha prudencia en la carretera, cuidaos.

Saludos,
Junta Directiva Club Ciclista Gracia

Comunicat

23/06/2020

Represa del calendari d'excursions i sortides de l'any 2020

 

Benvolguts/des socis i sòcies.

Des de la Junta Directiva del Club Ciclista Gràcia us voldríem comunicar diverses informacions relatives a la represa del calendari d’excursions del Campionat

d’Excursionisme d’aquest any 2020 i la situació en que quedarà aquest.

Després d’una reunió de la Junta Directiva del Club a la que també hi van participar la major part dels capitans dels diferents grups (aquells capitans que no van poder assistir se’ls hi havia fet la consulta prèviament) i celebrada el passat divendres dia 19 de juny es van prendre les següents decisions:

Es confirma, per majoria dels assistents, que després de la suspensió de l’estat d’alarma a partir del dia 20 de juny (i a  l’espera del que estableixi la Generalitat amb la recuperació de les competències a nivell de mobilitat a Catalunya) es podrà sortir en bicicleta sense que hagi restriccions en quant a nombre de persones que poden circular en grup (excepte el que estableix el reglament de circulació), en quant a horaris i moviments entre territoris.

Com que ja es donen les condicions per poder reprendre el calendari d’excursionisme es proposa fer-ho a partir del dia dissabte 4 de juliol.  Es considera que és una data idònia ja que coincideix amb inici de mes i dona marge per a informar a tots els socis i sòcies.

En quant al calendari i amb la voluntat de no generar dubtes i confusions es reprendrà mantenint les excursions que correspondrien al mes de juliol i ja planificades a principis d’any. Per tant, s’iniciarà amb les excursions seguint el calendari que pertocaria per al mes de juliol i amb els mateixos horaris. Podreu consultar les excursions a la web: https://www.ccgraciaexcursions.org/ 

A la sortida de les excursions el capità i la resta del grup decidiran si es varia o no una part de l’itinerari, si fos necessari. Per tant, caldrà ser més curosos i informar el més àmpliament possible de possibles variacions al conjunt de membres del grup.

A més a més es planteja seguir un conjunt de recomanacions com ara:

  • Es recomana que els grups no superin els 20 membres. En cas que això es produís es proposa que es divideixi en 2 grups que parteixin amb un cert marge de diferència.

  •  A l’hora de parar a esmorzar s’hauria d’intentar fer-ho a poblacions grans o mitjanes amb una àmplia oferta de cafeteries i restaurants i no a petites poblacions a on sigui difícil trobar prou espais de terrasses i exteriors per a poder mantenir la distància social entre els socis i sòcies.

  •  Tots i totes haurem de portar la mascareta (guardada al maillot quan es pedalegi) ja que serà obligatòria en aquells moments de parada en que no sigui possible mantenir la distància social.

Finalment, en quant al Campionat es decideix que les excursions d’aquest any no puntuaran donada la situació d’excepcionalitat que s’ha donat i, per tant, el Campionat quedarà suspés.

Per acabar i com sempre en els darrers comunicats, us volem enviar una càlida abraçada i esperem retrobar-nos amb tots i totes vosaltres a la seu del Club (que ja torna a estar oberta en els horaris habituals) així com a les sortides dels dissabtes partir del proper dia 4 de juliol.

Salutacions,
Junta Directiva Club Ciclista Gràcia
________________________________________________
 

Apreciados/as socios y socias.

Desde la Junta Directiva del Club Ciclista Gracia os querríamos comunicar varias informaciones relativas a la reanudación del calendario de excursiones del Campeonato de Excursionismo de este año 2020 y la situación en que quedará.

Después de una reunión de la Junta Directiva del Club, en la que también participaron la mayor parte de los capitanes de los diferentes grupos (aquellos capitanes que no pudieron asistir se los había hecho la consulta previamente), y celebrada el pasado viernes día 19 de junio se tomaron las siguientes decisiones:

Se confirma, por mayoría de los asistentes, que después de la suspensión del estado de alarma a partir del día 20 de junio (y a la espera de lo que establezca la Generalitat con la recuperación de las competencias a nivel de movilidad en Cataluña)  se podrá salir en bicicleta sin que haya restricciones en cuanto a número de personas que pueden circular en grupo (excepto lo que establece el reglamento de circulación), en cuanto a horarios y movimientos entre territorios.

Como que se dan las condiciones para poder retomar el calendario de excursionismo, se propone hacerlo a partir del día sábado 4 de julio. Se considera que es una fecha idónea puesto que coincide con inicio de mes y da margen para informar a todos los socios y socias.

Sobre el calendario y con la voluntad de no generar dudas y confusiones, se retomará manteniendo las excursiones que corresponderían al mes de julio y ya planificadas a principios de año. Por lo tanto, se iniciará con las excursiones siguiendo el calendario que correspondería para el mes de julio y con los mismos horarios. Podréis consultar las excursiones en la web: https://www.ccgraciaexcursions.org/

En la salida de las excursiones el capitán y el resto del grupo decidirán si se varía o no una parte del itinerario, si fuera necesario. Por lo tanto, habrá que ser más cuidadosos e informar lo más ampliamente posible de posibles variaciones al conjunto de miembros del grupo.

Además se plantea seguir un conjunto de recomendaciones como por ejemplo:

  • Se recomienda que los grupos no superen los 20 miembros. En caso de que esto se produjera se propone que se divida en 2 grupos que partan con cierto margen de diferencia.

  • A la hora de parar a desayunar se tendría que intentar hacerlo en poblaciones grandes o medianas con una amplia oferta de cafeterías y restaurantes y no en pequeñas poblaciones donde sea difícil encontrar suficientes espacios de terrazas y exteriores para poder mantener la distancia social entre los socios y socias.
     

  • Todos y todas tendremos que llevar la mascarilla (guardada en el maillot cuando se pedalee) puesto que será obligatoria en aquellos momentos de parada en que no sea posible mantener la distancia social.

Finalmente, en cuanto al Campeonato se decide que las excursiones de este año no puntuarán dada la situación de excepcionalidad que se ha dado y, por lo tanto, el Campeonato quedará suspendido.

Para acabar y como siempre hemos dicho en los comunicados, os queremos enviar un cálido abrazo y esperamos reencontrarnos en la sede del Club (que ya vuelve a estar abierta en los horarios habituales) así como en las salidas de los sábados partir del próximo día 4 de julio.

Saludos,
Junta Directiva Club Ciclista Gracia

Comunicat

10/06/2020

Nova APP del CC Gràcia i nou joc

Benvolguts/des socis i sòcies.

Ja hem posat en marxa l'APP del Club i us la podeu descarregar mitjançant els enllaços que facilitem a sota. Per a accedir-hi, heu de posar el vostre DNI o passaport i la data de naixement.

Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.playoff.playoffclubs
Apple Store: https://itunes.apple.com/es/app/playoffclubs/id1324608384?mt=8

Un cop tingueu l’APP descarregada, podeu afegir la vostra foto i us serveix com a carnet del Club. També trobareu un menú on podreu veure els rebuts, els darrers comunicats del Club, les diferents activitats i convocatòries i les sortides del campionat d'excursionisme. En el futur anirem ampliant les prestacions de l'APP incloent esdeveniments i altres sortides. Si teniu qualsevol problema o dubte a l’hora de fer la descàrrega, contacteu amb nosaltres per correu a ccgracia@ccgracia.org.

També us volem anunciar que hem preparat un nou Joc del CCGràcia que esperem que us agradi. Podeu comprovar els vostres coneixements del món del ciclisme en l’enllaç de sota. Molta sort! https://forms.gle/AEnbc2SPMPBD4pkv6

Cuideu-vos i salutacions,

La Junta Directiva

Apreciados/as socios y socias.

Ya hemos puesto en marcha la APP del Club y os la podéis descargar mediante los enlaces que facilitamos debajo. Para acceder a ella, tenéis que poner vuestro DNI o pasaporte y la fecha de nacimiento.

Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.playoff.playoffclubs
Apple Store: https://itunes.apple.com/es/app/playoffclubs/id1324608384?mt=8

Una vez tengáis la APP descargada, podéis añadir vuestra foto y os servirá como carné del Club. También encontrareis un menú donde podréis ver los recibos, los últimos comunicados del Club, las diferentes actividades y convocatorias y las salidas del campeonato de excursionismo. En el futuro iremos ampliando las prestaciones de la APP incluyendo acontecimientos y otras salidas. Si tenéis cualquier problema o duda a la hora de hacer la descarga, contactad con nosotros por correo a ccgracia@ccgracia.org.

También os queremos anunciar que  hemos preparado un nuevo Juego del CCGràcia que esperamos que os guste. Podéis comprobar vuestros conocimientos del mundo del ciclismo en el enlace siguiente. Mucha suerte! https://forms.gle/AEnbc2SPMPBD4pkv6

Comunicat

03/06/2020

Comunicat sobre el calendari de sortides i la seu social

Benvolguts/des socis i sòcies.

La Junta Directiva s'ha reunit aquesta setmana per a mirar d’avançar-se en les decisions sobre el progressiu desconfinament i treballar en les pautes per a la possible represa de les sortides del Campionat d’Excursionisme.

Donada la incertesa del moment, on encara no és clar quan s’aniran assolint les fases i en quines condicions, la Junta proposa planificar el calendari de sortides quan es puguin donar alhora els següents tres criteris (a banda del de l’aixecament de l’estat d’alarma i en funció de les pautes que estableixi la Federació Catalana de Ciclisme):

1) Que no hi hagi limitació de franja horària per a la pràctica esportiva,
2) Que no hi hagi limitació de grups a l’hora de fer esport (més enllà del que ja establia el reglament de circulació)
3) Que no hi hagi limitacions en el trànsit en els territoris i més enllà de la regió sanitària.

Per plantejar la data de represa de les sortides i el calendari es farà una trobada dels capitans dels 5 grups amb la junta, unes setmanes abans de que es puguin acomplir aquests 3 criteris i es farà un nou comunicat amb les decisions preses.

Així mateix us anunciem que a partir d’aquest proper divendres, 5 de juny, la seu social tornarà a estar oberta de 18 a 20h, amb un aforament màxim de 7 persones i es demana que tothom que vingui porti mascareta.

Per tant, a partir d’aquest divendres ja podreu passar fer els tràmits a la seu com ara passar a recollir la roba i llicències (per a aquelles que encara no ho hagin fet), o bé passar fer els pagaments de quotes i altres, etc.

Com sempre us volem demanar molta prudència a l’hora de sortir en bicicleta aquestes setmanes.
Cuideu-vos,
Junta Directiva Club Ciclista Gràcia

_________________________________

Apreciados/as socios y socias,

La Junta Directiva se ha reunido esta semana para intentar avanzarse en las decisiones sobre el progresivo desconfinamiento y trabajar en las pautas para la posible reanudación de las salidas del Campeonato de Excursionismo.

Dada la incertidumbre del momento, donde todavía no está claro cuando se irán logrando las fases y en qué condiciones, la Junta propone planificar el calendario de salidas cuando se puedan dar a la vez los siguientes tres criterios (además del levantamiento del estado de alarma y en función de las pautas que establezca la Federación Catalana de Ciclismo):

1) Que no haya limitación de franja horaria para la práctica deportiva,
2) Que no haya limitación de grupos a la hora de hacer deporte (más allá del que ya establecía el reglamento de circulación)
3) Que no haya limitaciones en el tráfico de los territorios y más allá de la región sanitaria.

Para plantear la fecha de reanudación de las salidas y el calendario se hará un encuentro de los capitanes de los 5 grupos con la Junta, unas semanas antes de que se puedan cumplir estos 3 criterios y se hará un nuevo comunicado con las decisiones tomadas.

Asimismo os anunciamos que a partir de este próximo viernes, 5 de junio, la sede social volverá a estar abierta de 18 a 20h, con un aforo máximo de 7 personas y se pide que todo el mundo que venga lleve mascarilla.

Por lo tanto, a partir de este viernes ya podréis pasar hacer los trámites en la sede como por ejemplo pasar a recoger la ropa y licencias (para aquellos que todavía no lo hayan hecho), o bien pasar para hacer los pagos de cuotas y otras, etc.

Como siempre os queremos pedir mucha prudencia a la hora de salir en bicicleta estas semanas.

Cuidaos,
Junta Directiva Club Ciclista Gracia

Comunicat

26/05/2020

Nou apartat al web!! Col·laboradors, i nou acord amb Ergodinamica

Benvolguts/des socis i sòcies.

Des de la Junta Directiva del Club Ciclista Gràcia us volem informar que hem fet  un nou acord amb la xarxa de centres mèdics Ergodinamica, amb el qual els socis i sòcies gaudiran d’unes condicions especials a l’hora de contractar els seus serveis. Ergodinàmica es un centre especialitzat en medicina esportiva i proves d’esforç i també ofereix serveis d’estudi biomecànic de la marxa, cardiologia, fisioteràpia, osteopatia, nutrició i preparació física, entre molts d’altres.
 
Hem obert al web un apartat https://www.ccgraciaexcursions.org/col-laboradors  on trobareu totes les entitats que col·laboren amb el Club i que ofereixen avantatges per els socis/es. A l’apartat d’Ergodinamica trobareu la llista de preus i informació dels serveis mèdics més usuals. Donada l’actual situació d’alarma sanitària es poden demanar visites prèvies al centre acreditant-se com a membre del Club Ciclista Gràcia i, si us cal, us podem emetre un certificat, digital o en paper, per fer la visita.

Així mateix, en aquest nou apartat del web trobareu els acords que tenim amb altres entitats com Biela, Biking Point, Òptica Universitària i els gimnasos DIR.

Finalment, com que les condicions per a la pràctica del nostre esport estan variant ràpidament mentre va avançant el desconfinament, us recomanem que aneu consultant el web de la Federació https://www.ciclisme.cat i aquí podeu trobar el darrer comunicat: https://www.ciclisme.cat/noticies/comunicat-esport-en-les-fases-1-i-2

Com sempre, us volem enviar una càlida abraçada i ànims.
Cuideu-vos,
Junta Directiva Club Ciclista Gràcia

Comunicat

17/05/2020

Comunicat sobre la roba d'estiu i llicències federatives

Benvolguts/des socis i sòcies.


Des de la Junta Directiva del Club Ciclista Gràcia us voldríem comunicar dos informacions. La primera al voltant de la recollida de la comanda de roba d’estiu i la segona en referència a les qüestions que molts ens heu fet arribar sobre la possible la tramitació de les llicències federatives donada la nova situació de Fase 0 (amb excepcions) de desconfinament en que entrarem aquesta setmana.


En quant a la roba que molts de vosaltres veu encarregar entre finals del mes de febrer i principis de març, ja tenim les comandes preparades a la seu del club després que arribés aquest divendres passat. Per incidències en la producció les úniques peces que no es lliuraran són els guants i les gorres (que es preveu que arribin en un termini de 15 dies).


Per tal de recollir la roba en l’actual situació i intentant prevenir qualsevol situació de risc de contagi per aglomeració i minimitzant les cues us proposem fer-ho de manera esglaonada. Per aquest motiu la seu del Club romandrà oberta els dos propers divendres entre les 18h i les 20:30h només per a la recollida de les comandes. Per tal d’organitzar aquest sistema de torns hem configurat un enllaç que permetrà que escolliu la franja horària (en intervals de 5 min) en que us aniria millor passar a fer la recollida. Us demanem puntualitat i poder accedir amb els equips EPI (equips de protecció individual) mínims recomanats (mascareta i guants). Aquestes mesures són encara més importants tenint en compte que en el club convivim socis/es de totes les edats. Podeu apuntar-vos al torn aquí :

 

https://www.ccgraciaexcursions.org/cita-previa


Si algú de vosaltres tingués algun problema per venir en aquests horaris i dies ens ho feu saber al mail ccgracia@ccgracia.org  i ja buscaríem altres opcions per a dies posteriors.


En quant a la recollida i tramitació de la Llicència que expedeix la Federació Catalana de Ciclisme, a través del Club, i davant la necessitat de disposar-ne en la nova situació de desconfinament en que hi entrarem si es vol practicar ciclisme més enllà del municipi, us voldríem donar les informacions següents:


–Els que ja vareu tramitar la llicència abans del confinament i només necessiteu recollir el carnet el podreu passar a buscar de forma excepcional demà dilluns entre les 18h-19h i els divendres amb les mateixes condicions que els que vingueu a buscar la roba. Si no podeu venir, us podem enviar un comprovant digital de la llicència, demanant-ho al correu ccgracia@ccgracia.org


–Els que vulgueu iniciar els tràmits online de la llicència, des del Club necessitarem que ens ho comuniqueu per mail ccgracia@ccgracia.org i ens feu arribar una foto tipus carnet en el mateix correu.  A partir de la recepció del mail i el pagament mitjançant transferència es preveu un termini de 2-3 dies per a la seva tramitació. Un cop feta la tramitació per mail es faria arribar als interessats l’imprés de la Llicència que ja seria vàlid a efectes pràctics. El carnet caldria recollir-lo, més endavant, a la seu de la Federació Catalana de ciclisme, o bé a la seu del club quan es pugui reobrir amb l’horari habitual. Aquest termini és orientatiu donades les circumstàncies en que ens trobem. El preu de la Llicència és de 114€ la modalitat UCI i 99€ la de la Federació Catalana de Ciclisme.


–Finalment, comentar que a hores d'ara no queda clar si el límit és la província o la regió sanitària, que es limita a la ciutat de Barcelona. Així mateix, aquestes condicions poden variar ràpidament a mesura que s’avanci en el procés de desconfinament. I és possible que el requisit de disposar de la Llicència per a poder anar més enllà del municipi a les següents Fases 1 i 2, ja no sigui necessari.


Per acabar i com sempre en els darrers comunicats, us volem enviar una càlida abraçada i ànims.
Cuideu-vos,
Junta Directiva Club Ciclista Gràcia

©2020 por Club Ciclista Gràcia. Creada con Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now